Câte operații estetice are, de fapt, Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iul 2022, 13:20
Babs, iubita lui Dorian Popa, a recunoscut că are operații estetice
Sursa: Instagram

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a vorbit despre toate operațiile estetice pe care le are, dar și despre ce intervenții urmează să-și mai facă.

Claudia Iosif, sau Babs, cum preferă să i se spună, este cu șase ani mai mare decât Dorian Popa, dar asta nu a fost niciodată o problemă pentru cei doi. Deși arată foarte bine, Claudia Iosif a recunoscut că are câteva operații estetice. La vârsta de 23 de ani a avut prima intervenție, în care și-a mărit bustul, apoi a continuat să facă și alte intervenții. Babs are și un implant de sprâncene, și-a injectat buzele cu acid hialuronic, a făcut o liposucție și două rinoplastii.

Acum ceva timp, bruneta se gândea să-și subțieze și talia.

Citeste si: Alexandra Stan, dezvaluiri neasteptate despre primul ei iubit, Dorian Popa! "Chiar m-a inselat cu o fata, care avea super multi bani! Era pe interes!"

Bruneta și-a operat nasul pentru a doua oară deoarece nu a fost satisfăcută de rezultatul primei intervenții: „La un moment dat o să vă povestesc și experiența mea cu rinoplastia.

Am făcut-o de două ori. Una fiind eșec, a doua e foarte ok. Aveți grijă unde vă operați”
, a declarat Claudia Iosif.

Cine este Claudia Iosif și cum decurge relația ei cu Dorian Popa?

Babs, cum îi spun prietenii, este iubita lui Dorian Popa de șapte ani de zile și sunt foarte fericiți împreună. Frumoasa brunetă are un business cu haine și multe vedete îi poartă frumoasele creații.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Familia lui Dorian Popa s-a mărit. "Mamișor" este în culmea fericirii, a devenit bunică pentru prima dată

Claudia a vorbit și despre cum este să fii iubita lui Dorian Popa:  „Uneori îmi este greu. Nu este ușor să fi iubita lui și asta pentru că Dorian este un tip foarte activ.

Are foarte multă energie și este obositor.  Mă deranjează puțin, ce-i drept, că tot timpul este în fața oamenilor și peste tot unde merg cu el privirile sunt ațintite asupra noastră.  Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere.  Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viață sănătos. 
Și la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Față de mine care sunt o mână largă, el este foarte chibzuit”, a declarat Claudia despre relația pe care o are cu Dorian Popa.