Cate operatii estetice are, de fapt, Kim Kardashian. Vedeta implineste astazi 40 de ani

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 01 feb 2021, 19:25
Kim Kardashian Foto(4)
Kim Kardashian

Regina reality show-urilor americane, Kim Kardashian, implineste 40 de ani. Vedeta nu s-a ferit niciodata sa spuna despre operatiile estetice pe care le-a suferit, dar cate interventii estetice are cu avevarat starul?

Mama a patru copii, Kim Kardashian a fost mereu apreciata pentru infatisarea ei impresionanta! Vedeta a apelat la bisturiu ori de cate ori a considerat ca trupul ei are nevoie de "ajustari", mai ales ca cele doua sarcini si-au pus amprenta si asupra ei.

Kim Kardashian, cinci operatii dupa a doua nastere

Motivele interventiilor chirurgicale nu au fost doar de natura estetica, ci si de natura medicala.

Dupa doua nasteri, medicii vedetei i-au spus ca nu ar fi deloc indicat sa mai ramana insarcinata, din motive medicale, insa regina reality show-urilor si-a dorit mai multi copii, asa ca a apelat la o mama surogat pentru fetita ei, Chicago, dar si pentru baietelul Psalm.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce vicii are. Fanii au rămas șocați

Cand a fost insarcinata cu North, am avut preeclampsie, ceea ce presupune ca organele interne ale mamei incep sa cedeze. Singura metoda de-a scapa de asa ceva e sa nasti. La 34 de luni si jumatate, am intrat in nastere de urgenta, mi-au indus ei nasterea. North era cu aproape sase saptamani mai devreme de termen”, a povestit Kardashian. Insa problemele mamei au continuat si dupa nastere, placenta nefiind eliminata: “ Acesta este motivul pentru care femeile mor la nastere!”, relateaza okmagazine.ro.


Dupa ce s-a nascut fiica mea, am continuat sa-mi inghet ovulele. Am reusit sa raman gravida cu Saint, dupa care mi-au mai ramas doi embrioni. Am avut aceleasi probleme, aceeasi nastere ingrozitoare ca prima. Dupa cea de-a doua nastere, am facut cinci operatii in numai un an si jumatate, pentru a repara tot ceea ce fusese <stricat> pe dinauntru. I-am intrebat atunci pe doctori daca mai pot face copii si mi-au spus ca n-o sa mai puna niciun embrion in mine, ca ar fi malpractice daca ar face asa ceva”, a continuat

Kim destainuirile.

Sunt atat de recunoscatoare pentru copiii mei, indiferent cum au ajuns ei la mine. Le sunt recunoscatoare si surogatelor, sunt foarte recunoscatoare pentru familia mea. Am crescut intr-o familie numeroasa, imi place la nebunie sa am multa lume in jurul meu. As face din nou acelasi lucru doar pentru a putea avea copii, a meritat tot!”, a mai spus vedeta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Carmen de la Sălciua s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși

Adevarul despre operatiile estetice

Speculatiile in ce priveste interventiile estetice ale vedetei americane au fost extrem de multe. S-a spus chiar si ca regina reality show-urilor si-ar fi scos mai multe randuri de coaste ca sa arate atat de bine, insa acest lucru nu a fost niciodata confirmat de ea sau de apropiatii ei.

Citeste si: Cum arată Oana Roman în colanți? E mai slabă ca niciodată!

Doctorul Vartan Mardirossian a analizat fotografii ale vedetei, de-a lungul timpului si concluzile sale au fost urmatoarele:

,, Kim pare sa aiba o interventie la nivelul nasului. Mai are sigur acid hialuronic in obraji si buze. Toate astea i-au modificat vizibil forma fetei. Acum Kim are o fata in forma de inima, care e considerata un standard in materie de frumusete.", a mai spus doctorul. De asemenea, ea are implanturi fesiere si la nivelul sanilor, potrivit perfecte.ro.

Citeste si: Are doar 20 de ani, dar a facut o avere uriasa, singura-singurica! Uite cati bani a strans Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, in doar doi ani

Citeste si: Kim Kardashian de Romania, in fata celei mai mari depresii! Marturisiri SOC despre kilogramele in plus: "Aruncam ambalajele la gunoi si ma minteam ca am mancat o singura ciocolata!”