Cate operatii estetice are Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha"! Iata ce marturisiri neasteptate a facut celebra actrita!

Author: D.I.
Actualizat: 11 dec 2020, 11:58
ma numesc zuleyha Foto(12)
Hilal Altinbilek, o actrita de succes in Turcia.

Hilal Altinbilek este considerata in Turcia, una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Actrita Hilal Altinbilek s-a nascut în 1991, in Izmir, Turcia. După absolvirea școlii primare a început să ia lecții de actorie iar în anul 2010 a obținut diploma de absolvire a Centrului de arte Mujdat Gezen.

Frumoasa Hilal a debutat în anul 2011, cu un rol principal în serialul “ Derin Sular ”, iar recunoașterea publicului a venit doi ani mai târziu, odată cu următorul sau rol, în serialul “Trandafirul negru” (Karagül). 

În anul 2018 a jucat rolul principal alături de Engin Akyürek în filmul Cocuklar Sana Emanet. Astfel, rolurile interpretate magistral in serialele turcesti i-au adus talentatei actrite Hilal Altinbilek, un succes rasunator inca de la debut si au propulsat-o printre cele mai apreciate actrite in Turcia. 

Pentru performanța în serialul "Ma numesc Zuleyha" (Bir Zamanlar Çukurova) a fost nominalizată la Premiile Altın Objektif Ödülleri la categoria "Cea mai bună actriță". 

Celebra Hilal Altinbilek se dedica trup si suflet carierei sale insa nu isi neglijeaza deloc familia. Aceasta are o relatie speciala cu sora sa mai mare, pe care o adora.

Frumusețea naturală, talentul actoricesc dar și stilul vestimentar de o elegantă ce vine din simplitate, dar extrem de sexy, i-au făcut pe fanii actriței să o asemene deseori cu Angelina Jolie.

Aceasta se definește că fiind o persoană echilibrată, în ceea ce privește alimentația, îngrijirea personală.

Desi arata impecabil si la debutul ei in actorie, Hilal a recurs mai tarziu si la cateva interventii estetice pentru a arata din ce in ce mai sexy. Iata cum arata actrita inainte de operatiile estetice:

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

“Sunt foarte atentă la alimentație, la tot ce ține de nutriție. Firește că mai sunt momente în care îmi fac poftele, însă recuperez făcând sport intens. Sunt o înotătoare foarte bună, fac saună, și joc badmington, sport pe care îl practicăm și în trecut. Pentru piele folosesc uleiul din semințe de smochine pe care îl beau regulat, dar îmi și masez pielea cu el. Încerc permanent să am grijă de mine, să mențin un echilibru în toate”,

a dezvăluit actrița. 

Cate operatii estetice are Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha"!

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale momentului, Hilal Altınbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", a răspuns, pentru prima data cu privire la faptul ca are intervenții chirurgicale estetice.

Deranjată de comparația dintre o fotografie de acum zece ani si una actuala, actrita Hilal Altinbilek a mărturisit pentru prima oara ca a apelat la interventii estetice la nivelul fetei.

"Am operații estetice la nas și dinți! Comparația s-a făcut cu cea de acum zece ani. Intervențiile fiind chiar în centrul feței, arată o schimbare majoră!" a spus actrița.

Sursa: aksam.com.tr, viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Hunkar afla cu stupoare ca Seher este insarcinata! Vestea cade ca un trasnet peste Demir! Afla cum va reactiona barbatul si ce se va intampla la conacul Yaman, MIERCURI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Unde s-au filmat scenele din "Familia Medici- Conducatorii Florentei"! Creatorul seriei povesteste care au fost provocarile intampinate de echipa de productie

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.