Cate puncte a castigat de fapt Mariana in ultima saptamana a ei la Exatlon

Autor: Ana Maria Petre
Actualizat: 22 mar 2018, 15:30

Scandalurile de la Exatlon, din echipa Razboinicilor, par ca nu contenesc.

Se pare ca fiecare concurent al acestei echipe isi calculeaza punctele acumulate in  joc, pentru a aduce contra-argumente in momentul in care i se spune ca este un concurent slab.

Fanii emisiunii insa numera si ei cu atentie fiecare punct, fiecare infrangere sau victorie si fac, pe paginile de socializare, adevarate clasamente, zilnice, saptamanale sau chiar de la inceputul competitiei. 

Iata, cum spun fanii Razboinicilor, pe pagina de Facebook dedicata acestora, ca au stat de fapt lucrurile in saptamana trecuta. 

Mariana, cea care a fost eliminata din competitia Exatlon din 21 martie, a obtinut, in ultima ei saptamana de concurs, 5 victorii si a pierdut de 7 ori. Alina, cea care a si fost "player of the week", a castigat 12 jocuri si a pierdut doar 3, iar Roxana a castigat 9 jocuri si a pierdut 11.

La baieti, in saptamana ce s-a incheiat, scorul a fost astfel: Stefan a castigat 8 meciuri si a pierdut 9, Ionut a castigat de 7 ori si a pierdut de 9 ori, iar Alex a castigat 13 si a pierdut 9.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.