„Categoric a fost vina mea” Doru Octavian Dumitru a vorbit despre cum a fost părăsit de public în timpul spectacolelor

Autor: Laura Macovei

Doru Octavian Dumitru este invitatul ediției din această seară a emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În vârstă de 67 de ani, Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România. Acesta a devenit cunoscut încă din anii 1990, dar și începutul anilor 2000. 

„Ați pierdut vreodată publicul din mână?”, „Cât timp a vândut Doru Octavian Dumitru aspiratoare?”, „Cum a ratat Doru Octavian Dumitru șansa de a deveni milionar?” sunt câteva dintre întrebările la care actorul va răspunde în această seară în cadrul emisiunii.

A pierdut vreodată Doru Octavian Dumitru publicul din mână?

Celebrul comediant a povestit în cadrul emisiunii ce a simțit atunci când publicul nu a fost deloc încântat de prestația sa de pe scenă. 

„Întrebarea pe care ar trebui eu să i-o pun gazdei noastre din această seară este dacă a pierdut vreun invitat. E greu, pentru că e acolo.

Oamenii dacă nu se ridică în picioare, stau până la sfârșit pentru că au plătit bilet. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru mine e foarte complicat să vorbesc puțin. Da, s-a întâmplat, dar e nevoie de explicații. Dacă lumea nu știe, trebuie să le dai explicații. S-a întâmplat să nu se joace cu mine. Dar când nu se joacă cu mine, atunci pierd, pentru că ei nu participă la joacă și eu vreau să mă joc cu ei și le arunc mingea și le arunc colăcele, dar ei nu-mi aruncă înapoi,” a

declarat acesta în cadrul emisiunii.

Doru Octavian Dumitru își asumă vina pentru faptul că publicul nu a „gustat” din glumele sale

Actorul a recunoscut că vina este în totalitate a sa, pentru faptul că publicul nu s-a declarat încântat la unele prestații de pe scenă. Deși puține, comediantul a recunoscut că au existat astfel de momente.

Citește și: Denise Rifai, față în față cu Doru Octavian Dumitru, duminica aceasta la “40 de întrebări” “Sunteți destul de speriat ca să începem?”

„Și atunci, eu fac spectacolul. E ok, spectacolul prinde, pentru că e un spectacol bun. Un spectacol bun poți să-l joci cu oricine. Piatra stă într-o parte și râde, dar nu poate să râdă prea mult timp pentru că după aceea crapă. 

Am avut spectacole foarte puține unde lumea nu a gustat. Categoric a fost vina mea, ori am avut o stare în care am fost prea critic, ori nu știu, dar a fost vina mea.”

Doru Octavian Dumitru e ste în lumina reflectoarelor duminica aceasta, 5 noiembrie 2023, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.