Catelusii folositi la experimente medicale, care nu au iesit NICIODATA din cusca, au fost eliberati. Imaginile or sa iti smulga o lacrima

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:41

Reactia cainilor, cand simt pentru prima data iarba, e emotionanta.

O organizatie neguvernamentala din Statele Unite, care militeaza pentru drepturile animalelor, a reusit sa salveze 38 de caini din rasa Beagle, folositi pentru experimente medicale si au reusit sa le asigure un viitor asa cum merita.

Imaginile cu aceste animalute sufletiste alergand pentru prima data in spatiul deschis e o lectie din care trebuie sa invatam ca animalele au acelasi drept la viata ca si noi. Cei 38 de caini au trait inchisi si izolati.

Nu au interactionat niciodata cu alti caini si nu au iesit in aer liber.

Toti catelusii au fost adoptati si au primit, in sfarsit, un nume. Laboratoarele stiintifice care ii tineau inchisi le atribuisera doar cate un numar. Urmareste imaginile emotionante in materialul urmator:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.