Catherine Zeta Jones s-a facut roscata. Iti place cum ii sta?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:58

Actrita a inceput fimarile unui nou film. Lay The Favorite, este o comedie romantica si prezinta aventurile unor impatimiti ai pariurilor care incearca sa escrocheze un cazino.

Catherine Zeta Jones, in varsta de 42 de ani, il va avea ca partener pe Bruce Willis. "Lay the Favourite" este primul film in care sotia lui Michael Douglas joaca, dupa ce acesta a fost diagnosticat cu cancer.

Recent, Catherine Zeta Jones si Michael Douglas au fost vazuti intr-o vacanta pe malul marii impreuna cu cei doi copii ai cuplului. Michael Douglas a anuntat ca maladia de care suferea a intrat in remisie.


Acum ca pericolul a trecut, Catherine Zeta Jones s-a intors la munca. Actrita a anuntat ca are agenda incarcata pe anul 2012. Va juca in 4 filme si tocmai a incheiat filmarile la Rock Of Ages unde a jucat alaturi de Tom Cruise si Russel Brand.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.