Câți ani are Andreea Marin și cum reușește să-și conserve frumusețea

Author: Catalina Giol
Actualizat: 01 oct 2022, 05:00

Andreea Marin

Sursa: Instagram Andreea Marin

Andreea Marin, supranumită și „Zâna Surprizelor” arată extraordinar de bine în ciuda vârstei sale. Vedeta reușește să își mențină sănătatea, frumusețea și silueta chiar și în prezent, în timp ce muncește și se dedică familiei sale în totalitate. Iată cum reușește prezentatoarea TV să arate în continuare extraordinar de bine.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Cariera sa este una longevivă, reușind să intre în atenția publicului încă din anul 1999, atunci când a început pentru prima dată să prezinte cunoscuta emisiune „Surprize, surprize” de pe postul de televiziune TVR. În urma succesului pe care l-a avut, moderatoarea a devenit cunoscută sub numele de „Zâna Surprizelor”.

În ciuda faptului că vedeta se află în lumina reflectoarelor de ani de zile, urmăritorii ei văzând-o pe aceasta mereu în decursul anilor care au trecut, moderatoarea TV a reușit să se mențină și

să arate impecabil în ciuda vârstei. Iată câți ani are Andreea Marin și cum reușește să își mențină frumusețea:

Ce vârstă are Andreea Marin

Andreea Marin s-a născut la data de 22 decembrie 1974 în localitatea Roman din județul Neamț, având în prezent frumoasa vârstă de 47 de ani. Vedeta este mama unei fetițe pe nume Ana Violeta, care a apărut pe lume la data de 15 august 2007 în urma relației prezentatoarei TV cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin este o mamă devotată pentru copilul ei, încercând împreună cu actualul iubit, să îi ofere fetei toată dragostea și să îi îndeplinească toate dorințele și nevoile acesteia.

Citeste si: Andreea Marin în doliu: “Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat”

De-a lungul anilor, prezentatoarea TV a avut mai multe relații cu bărbați cunoscuți din showbizul românesc și numai, printre care se numără Cristian Gheorghiță, cu care a avut o relație din 1995 până în 2000, Ștefan Bănică Jr.,

cu care a început o poveste de dragoste în 2006, dar care s-a încheiat în 2013, sau Tuncay Öztürk cu care a fost împreună din 2013 până în 2016. În prezent, Andreea Marin este într-o relație fericită, sănătoasă, bazată pe încredere și respect cu Adrian Brâncoveanu, care lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Cum reușește Andreea Marin să își mențină silueta

În ciuda vârstei sale, Andreea Marin arată în prezent ca la 20 de ani, reușind să își mențină silueta perfectă.

Vedeta a declarat în nenumărate cazuri că sportul și exercițiile fizice reprezintă unul dintre cei mai importanți factori în procesul de slăbire al unei persoane. Astfel, prezentatoarea TV reușește să își facă timp în programul său încărcat și pentru câteva exerciții fizice aproape în fiecare zi a săptămânii, pentru a se putea mândri cu un corp de invidiat. Cu toate acestea, „Zâna Surprizelor”   a declarat public că în primele zile când a început să facă sport în mod regulat a întâmpinat dificultăți și chiar și-a dorit să se oprească, însă în cele din urmă a reușit să treacă
peste acest impas și să înceapă o nouă viață.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Gimnastică de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport.

Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa , a declarat Andreea Marin într-un interviu mai vechi.

Citeste si: Andreea Marin s-a infectat cu virusul COVID-19! Cât de rău s-a simțit vedeta

Pe lângă sport, vedeta ține din când în când și niște diete care să o ajute să își mențină frumoasa siluetă. Regimul alimentar pe care ea îl practică se bazează pe alimente și ingrediente sănătoase, însă fără a renunța complet la micile plăceri ale gustului. Cu toate acestea, meniul zilnic trebuie să excludă în totalitate mâncarea prăjită, alimentele de tip fast-food sau sucurile nesănătoase, iar ultima masă trebuie consumată înainte de ora 7 seara.

 „ Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast-food, mă feresc de el ca de ciumă, ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce se vine de la ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, dar nu prea des”, a spus Andreea Marin în cadrul aceluiași interviu.

 

Sursă: viva.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.