Invitat in emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai", Mohammad Murad,unul dintre cei mai mari investitori din Romania a dezvaluit si misterul varstei sale. Desi de-a lungul interviurilor pe care le-a dat in ultimii ani, presa nu a reusit sa afle cu exactitate anul nasterii lui Mohammad Murad. In toata aceasta perioada s-au vehiculat trei date de nastere ale celebrului om de afaceri, insa chiar el vine si face lumina cu privire la acest aspect dupa ce au fost prezentate 3 variante: 1963, 1965 sau 1967.
Citeste si: Ce studii are, de fapt, Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori din România?
40 de intrebari cu Denise Rifai. Cand s-a nascut, de fapt, Mohammad Murad
"De ce va ascundeti varsta?" a fost una dintre intrebarile lui Denise Rifai puse lui Mohammad Murad.
Mohammad Murad: "Nu, niciodata nu am ascuns-o. Asa cum am mai spus, nu stiu cu exactitate data nasterii, stiu anul dar nu ziua. Prima data am aflat cand e ziua mea conform actelor, a fost cand aveam 20 de ani. E greu sa faci ziua de nastere la 9 copii in casa. Inseamna ca falimentam mica afacere a tatei, dar stiu ca sunt nascut in 1964. Ziua nu o stiu pentru ca era o problema de scoala. Copiii nu puteau intra decat daca aveau 5 ani impliniti si atunci parintii trebuiau sa mareasca copilul sa intre mai devreme la scoala ca sa castige timp."
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
40 de intrebari cu Denise Rifai.Cine este Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori din Romania la ora actuala
Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari antreprenori din România, acesta având afaceri de succes în domeniul turismului. Mai exact, Mohammad Murad deține un lanț hotelier la Marea Neagră, afacere care îi aduce între 15 și 20 de milioane de euro anual.
Mohammad Murad nu are afaceri doar în turism, ci și în domeniul imobiliar, dar și în alimentație. Omul de afaceri deține o firmă care produce conserve, dar și un lanț de restaurante.
Mulți spun că Mohammad Murad este cel care a introdus cuvântul „ shaorma ” în limbajul românilor, având în vedere că a deschis un restaurant de tip fast food în anul 1992.
Dacă la acel moment românii știau despre kebabul turcesc, Mohammad Murad a adus în atenția românilor shaorma libaneză, preparat care se bucură de mare succes.De când a început să investească și până în prezent, Mohammad Murad a reușit să construiască un adevărat imperiu. Fiind un antreprenor de succes, Mohammad Murad are o avere estimată la 130-150 milioane de euro. Astfel, el este în Top 300 cei mai bogați români.