Cati ani are Iman Casablanca, actrita din Nehir. Nu ai fi ghicit niciodata varsta ei

Autor: Ana Filip
Actualizat: 17 aug 2021, 13:34

Iman Casablanca, actrita care da viata personajului Zahra din serialul Nehir, este considerata una dintre cele mai apreciate fotomodele din Turcia.

Serialul turcesc, "Nehir", prezinta povestea fascinanta de viata a unei tinere, pe nume Nehir, care va lupta continuu pentru supraviețuire si pentru o viata mai buna. Tema centrala a serialului, intrigile spectaculoase, actiunea palpitanta dar si personajele puse in scena de actori renumiti si talentati din Turcia, vor crea o productie uluitoare care va cuceri publicul din Romania.

Cati ani are Iman Casablanaca, actrita din "Nehir"

Indragita actrita Iman Casablanca a devenit cunoscuta publicului din Romania odata cu interpretarea rolului Leyla in distributia serialului "Pretul fericirii", unde acesta a facut furori atat prin talentul sau

uluitor, cat si prin fizicul ei atragator. Iar in prezent, aceasta da viata personajului Zahra din noul serial "Nehir". Astfel, multi fani ai serialelor turcesti si-au dorit sa afle cati ani are actrita lor preferata.
Si mai fascinant pentru public a fost sa descopere faptul ca tanara actrita Iman Casablanca are origini marocane, ambii sai parinti provin din Maroc si s-au stabilit de multi ani in Istanbul.


Desi are doar doar 22 de ani, Iman Casablanca s-a remarcat in lumea mondena inca din anul 2018, cand a cucerit locul intai pe podiumului unui important concurs de Miss.

La indrumarea parintilor sai, Iman Casablanca a decis sa studieze in domeniul tatalui ei si s-a inscris la Facultatea de Inginerie din Maroc, insa in paralel a continuat sa practice si modelingul, prima sa mare pasiune.

In scurt timp, datorita frumusetii sale rapitoare, aceasta a reusit sa devina unul dintre cele mai apreciate modele din Turcia si chiar la nivel international. In anul 2018 a cucerit podiumul unui concurs de Miss, unde si-a adjudecat titlul de cel mai bun model al lumii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acest prim mare succes in cariera sa de fotomodel i-a adus numeroare oferte ulterior. Astfel, in anul 2019 Iman Casablanca a primit propunerea de a lucra ca insotitoare de bord la mare companie aeriana din Turcia si asa a ajuns in Turcia, acolo unde a fost rapid remarcata de o mare casa de productie si in acelasi an a primit un rol secundar intr-un serial turcesc "Uykusuzlar Kulübü", care i-a adus succes si in lumea serialelor turcesti.

Ulterior a fost cooptata sa joace in serialul "Pretul fericirii", intre anii 2019 si 2020, iar in anul 2020 a acceptat o noua mare provocare pentru cariera sa de actrita, in serialul "Nehir", unde a interpretat rolul secundar Zahra.

Citeste si: Nehir, "sechestrata" de Nazim! Aflati ce se va intampla in aceasta seara in serialul Nehir, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine sunt actorii principali din serialul turcesc”Nehir” difuzat la Kanal D, și în ce seriale au mai jucat

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul