Câți ani are Mellina de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află care este numele din buletin al vedetei

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 17 aug 2022, 00:55

Mellina, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram Mellina

Mellina este cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Iată care este, de fapt, numele din buletin al vedetei, dar și câți ani are Mellina.

Mellina de la Bravo, ai stil! Celebrities este o cunoscută cântăreață, astfel că este obișnuită cu lumina reflectoarelor. Pentru că iubește provocările, Mellina a decis să participe la Bravo, ai stil! Celebrities, emisiune care îi va pune la încercare talentele stilistice, dar și creativitatea. Iată cine este Mellina, câți ani are și care este numele ei din buletin.

Mellina, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Câți ani are și care este numele ei real?

Mellina este artistă, își petrece majoritatea timpului cântând, însă acest lucru nu a împiedicat-o să accepte provocarea Bravo, ai stil! Celebrities. Cântăreața este convinsă că va face față competiției, dorind să învețe cât mai multe lucruri, să evolueze din punct de vedere vestimentar și, de ce nu, chiar să ajungă până la finalul competiției.

„Oameni buni, după cum vedeți n-am avut stare și m-am băgat în alt proiect nebun și frumos.

Am acceptat să intru în competiția “Bravo, ai stil! Celebrities” tocmai pentru că este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine…. din junglă, unde aveam un singur rând de haine, am intrat la cel mai mare show despre stil. Ce caut eu în ccompetiția asta? Caut să învăț, să evoluez și în această direcție, a stilului vestimentar, eu fiind o persoană care până în prezent nu am pus accent pe haine, accesorii, imagine în general.
Sunt genul acela de persoană care își dă majoritatea banilor pe experiențe, călătorii și evident MUZICĂ. Am de recuperat mult …. Și o să îmi dau toată silința să fac asta …. Că voi reuși sau nu, rămâne de vazut. Sper sa vă bucur cu momentele mele și dacă vă place de mine sper să mă sustineți. Vă îmbrățișez.”,
este mesajul pe care l-a scris Mellina, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, pe instagram.

Citeste si: Cum arată Mellina de la „Bravo, ai stil!”, nemachiată. Fanii au observat imediat diferența

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Câți ani are, de fapt, Mellina de la Bravo, ai stil! Celebrities? Ei bine, cântăreața are 34 de ani. Mellina s-a născut pe 26 ianuarie 1987, muzica este pe primul loc în viața ei, este o fire ambițioasă și care mereu caută să evolueze. Mellina este cântăreață, compozitor, producător și textier. De-a lungul carierei, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a colaborat cu mai mulți artiști din România, printre care Vescan, Edward Sanda, Andrei Ștefănescu, Nosfezila, Mihai Chițu sau Kamara.

S-a apucat de muzică la 23 de ani, iar de atunci nu își mai vede viața făcând altceva.

Toți cei care o urmăresc în mediul online și îi ascultă muzica o cunosc după numele de scenă, Mellina, însă sunt puțini cei care știu care este numele din buletin al concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Mellina este în buletin Melina Dumitru.

Citeste si: Prima declarație a Mellinei după ce a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.