Câți ani are Selin Türkmen, actrița care joacă rolul Çimen, în noul serial „O dragoste”! Iată cum a fost surprinsă talentata actriță fără machiaj în cea mai recentă vacanță

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2024, 14:17
Selin Türkmen Foto(4)

Selin Türkmen, in rolul Cimen, in serialul O dragoste

Sursa: Instagram Selin Türkmen

Selin Türkmen, actrița care joacă rolul Çimen, în noul serial „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arată tânăra fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

Producția „O dragoste” aduce în atenția telespectatorilor o poveste impresionantă de viață, emoții puternice, intrigi și tensiuni, dar și o pleiadă de actori celebri și apreciați în Turcia și în străinătate, care întruchipează personaje puternice ce sunt puse în diverse ipostaze și trec prin multe momente dificile, inspirate din realitate. Pe lângă marii actori cunoscuți în toate colțurile lumii, s-au alăturat și tineri aflați la început de carieră, dar foarte talentați și ambițioși, printre care se numără și superbă Selin Türkmen, care da viață personajului Çimen.

Selin Türkmen, actrița care joacă rolul Çimen, în noul serial „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online

Selin Türkmen s-a născut în anul 2000, în Izmir, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație aleasă și sprijin necondiționat pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și construi o carieră de succes. După absolvirea liceului, frumoasă Selin s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a încheiat-o cu brio.

În anul 2022, la scurt timp după încheierea facultății, Selin a fost cooptată în distribuția serialului „O dragoste”. Tânăra actriță a acceptat propunerea fără să stea pe gânduri și s-a adaptat rapid scenariului dificil căruia i-a făcut față cu succes și s-a integrat în echipa actorilor deja consacrați, de la care a avut multe de învățat.

Citește și: Serialul „O dragoste” crește spectaculos în audiențe și cucerește, cu fiecare difuzare, tot mai mulți fani! Kanal D, în topul preferințelor telespectatorilor cu episodul difuzat aseară

„Putem spune că serialul „O dragoste” m-a ales pentru că a fost primul meu proiect din industrie. Când am citit prima dată scenariul acestui serial, mi-a plăcut povestea, personajele și propriul meu personaj. Îmi doream foarte mult că Çimen să fie al meu. A fost clar de la început că va avea un impact mare și va fi un proiect foarte puternic și am vrut să fac parte din această poveste.

Când acest serial a venit la mine, am spus: «Evrim Alasya este și el în rolul lui Kıvılcım». Am spus că și eu sunt un mare fan al Evrim Alasya.”, a spus Selin Türkmen, pentru elele.com.tr

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Cine este și câți ani are Evrim Alasya, cea care va juca rolul principal Kivilcim Arslan în noul serial turcesc „O dragoste”

Selin Türkmen a dovedit un talent nativ excepțional și abilități uluitoare ceea ce i-a adus noi propuneri de a face parte din alte proiecte de excepție. În anul 2023, aceasta a jucat în serialul Son Gun, iar anul acesta a fost cooptată în producția 3391 Kilometre.

Dincolo de activitatea intensă de pe platourile de filmare, tânăra actrița este destul de activă și în mediul online, unde public deseori imagini și clipuri de senzație atât de la filmări, cât și din cele mai reușite vacanțe ale sale.