Câți ani are și cum arată fiica Monicăi Pop! Letiția are o meserie total neașteptată

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 aug 2024, 09:33

Monica Pop

Sursa: Facebook Monica Pop

Monica Pop este una dintre cele mai apreciate doctorițe din România, având o carieră de peste patru decenii.

Monica Pop este un medic oftalmolog cunoscut din România, iar deși aceasta are o carieră pentru care oamenii o apreciază, doctorița alege să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, Monica Pop are o fiică cu care se mândrește cu fiecare ocazie pe care o are. Iată câți ani are și cum arată fiica Monicăi Pop.

Câți ani are și cum arată fiica Monicăi Pop

Monica Pop are o carieră de succes în lumea medicală, având peste 40 de ani de experiență. Deși Monica Pop vine dintr-o familie de medici, aceasta nu a încercat să o facă pe fiica ei să urmeze aceeași cale, ci a încurajat-o pe Letiția să facă ceea ce îi place. Letiția este fata Monicăi Pop și a lui Mircea Pop, iar aceasta are 36 de ani.

Atât Monica Pop, cât și Mircea Pop, au o carieră în lumea medicală, însă Letiția a ales o altă cale pentru ea.

Letiția are două mastere, unul la științe politice, făcut în engleză, și altul la ASE, în franceză, iar după finalizarea celor două aceasta a decis să devină profesoară de limba franceză. Aceasta lucrează la un liceu particular, iar Monica Pop a recunoscut că fiica ei are un salariu mai mare decât al ei, în perioada în care aceasta era director de spital.

Citește și: Monica Pop, un nou semnal de alarmă despre Covid: "Este singurul virus pe care îl știu eu și face asta în corp"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

"A făcut franceza și acum vorbește în această limbă poate mai bine ca în română. Acum este profesoară la un cunoscut liceu particular și are un salariu mai mare ca al meu, ca director de spital”, a declarat Monica Pop, potrivit antena3.ro.

Deși Monica Pop și Letiția nu împărtășesc aceeași meserie, cele două au aceeași pasiune și iubire pentru animale. Letiția se implică activ în salvarea animalelor, astfel este voluntar pentru salvarea câinilor fără stăpân, dar și a altor animale ce au nevoie de ajutor.

Monica Pop a devenit bunică

Monica Pop a fost crescută de bunicii ei, iar în urmă cu cinci ani, fiica ei i-a făcut cel mai frumos dar, cel de a deveni bunică. Modul în care a aflat Monica Pop despre sarcina fetei sale a fost unul inedit, în cadrul unui eveniment de familie. Letiția a venit la mama sa cu două pachețele în care se aflau două perne pe care era notat „aţi devenit părinţi în mai 1987, veţi deveni bunici în mai 2019'', a povestit Monica Pop.

În anul 2019, Letiția a adus pe lume primul ei copil, iar Monica Pop a dorit să împărtășească acest moment important din viața ei cu persoanele ce o urmăresc pe rețelele sociale, astfel a postat un mesaj emoționant pe Facebook. “Un eveniment fericit ne-a dat prilejul şi privilegiul de a „cunoaşte” un spital modern, cochet, curat, cu profesionişti desăvârşiţi! Mâini şi suflete de aur! Medici, de la primari la rezidenţi, asistente, infirmiere! Comportament profesional şi uman, impecabil! Oameni cu inimă mare!”

 


Robert și Giuly se mențin fermi pe poziții și nu renunță la planul de a pleca împreună acasă, întrucât nu pot trece peste posibilul scenariu în care Patrick ar fi avut o relație cu Bianca Giurcă în afara „Casei iubirii”.