Câți ani are și unde s-a născut Vica Blochina? „Am crescut cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea”

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 27 feb 2024, 00:30

Câți ani are și unde s-a născut Vica Blochina

Sursa: Facebook Vica Blochina

Vica Blochina s-a stablit în România în urmă cu 20 de ani și a devenit cunoscută în urma relației pe care a avut-o cu fostul selecționer, Victor Pițurcă.

Vica Blochina a ajuns în România în urmă cu 20 de ani, împreună cu alte 11 fete din țara ei natală. Tinerele au fost anjatate ca dansatoare  la Melody, un celebru club de noapte de la subsolul cinematografului Patria, din București, un fel de Moulin Rouge. 

Citește și: Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Câți ani are și unde s-a născut Vica Blochina

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Lituania. În țara sa natală a făcut parte dintr-o trupă de balet, acest fiind și motivul pentru care a ajuns în România, alături de alte tinere, balerine și ele. Ele au fost angajate ca dansatoare la barul Melody, situat la subsolul cinematografului Patria, unul dintre cele mai cochete localuri din București.

Vica și-a petrecut copilăria într-un apartament cu 3 camere din Lituania, alături de familia ei. „Nu pot să spun că am crescut într-o familie săracă, știi? Vin din Lituania, o țară mică cu 3,8 milioane de locuitori. Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Eram războinică de mică”, a mărturisit aceasta. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cu ce bărbați s-a iubit Vica Blochina? „Bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc.”

Vica Blochina are un copil cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a ajuns în atenția presei din România după ce a ieșit la iveală faptul că, vreme de 16 ani, a fost amanta lui Victor Pițurcă. Cei doi au împreună un băiat, pe care inițial fostul selecționer a refuzat să-l recunoască. 

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au cunoscut la Clubul Melody pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 39.

Deși era căsătorit cu aceeași femeie cu care este și în prezent, asta nu l-a împiedicat pe antrenor să înceapă o relație extraconjugală cu frumoasa balerină din Lituania. Relația dintre Vica și Pițurcă a durat 16 ani, iar cei doi au împreună un fiu pe nume Edan, în vârstă de 15 ani. 

M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred.

Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum”,  a mărturisit Vica Blochina în cadrul emisiunii online „În oglindă”. 

 

 

Taguri: