Cati ani are Taner Olmez, protagonistul serialului turcesc "Doctorul minune" si cum arata sotia lui

Autor: Ana Filip
Actualizat: 17 aug 2021, 13:07
video Foto(8)

Rolul principal din distributia serialului "Doctorul minune" este interpretat magistral de talentatul si celebrul actor turc Taner Olmez!

Productia turceasca de exceptie, "Doctorul minune", va fi difuzata in curand la Kanal D si va aduce in atentia publicului din Romania o poveste impresionanta de viata a unui tanar de-a dreptul special. Calitatile si daruirea pentru profesia de medic ale tanarul Ali vor crea un personaj complex si captivant.

Cati ani are Taner Olmez, protagonistul serialului "Doctorul minune"

Telespectatorii romani l-au cunoscut pe celebrul actor Taner Olmez cu ani in urma din distributia altor seriale turcesti de succes precum: "Yaman", unde a jucat rolul lui Mert si "Kosem", in care

a interpretat rolul Printului Osman al II-lea. Si in curand il vor putea urmari in productia "Doctorul minune", la Kanal D. Odata cu dobandirea celebritatii atat in tara sa natala, cat si in multe alte tari in care au fost difuzate serialele sale, Taner Olmez a devenit si extrem de apreciat de publicul feminin. Astfel, multe telespectatoare si-au dorit sa afle cati ani are actorul lor preferat si numeroase alte detalii din culisele vietii sale personale.

Indragitul actor Taner Olmez are doar 35 de ani si cu toate astea a acumulat peste zece ani de experienta in actorie si un palmares impresionant. Acesta a visat inca din copilarie sa devina un actor renumit si apreciat de publicul de pretutindeni si destinul avea sa-i pregateasca un drum sigur catre o cariera de succes. Astfel, in anul 2004 tanarul Taner Olmez a fost admis la Facultatea de Teatru si Film in cadrul Universitatii din Istanbul, iar patru ani mai tarziu, in 2008, acesta a devenit actor cu drepturi depline si a si

primit un prim rol secundar in serialul "Marele Bazar", care i-a adus un prim pas catre cariera stralucita la care a tintit din copilarie.

Citeste si: Cum arata cea mai importanta FEMEIE din viata celebrului Taner Olmez, protagonistul noului serial "Doctorul minune", ce va incepe in curand la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este sotia actorului Taner Olmez

Au urmat apoi aproape in fiecare an cate unul sau chiar doua proiecte importante pe care tanarul actor Taner le-a realizat cu brio, reusind sa cucereasca publicul cu talentul sau uluitor. Rolul care i-a adus primul mare succes a fost cel din serialul "Yaman", intre 2013-2014, in care a jucat rolul Mert, apoi a urmat in anul 2015 rolul din productia "Kosem", in care a interpretat rolul Printului Osman al II-lea.

Si in anul 2019, celebrul actor a acceptat sa joace un prim rol principal intr-un serial de exceptie "Doctorul minune", care i-a adus cel mai mare succes de pana acum si multe premii importante.

Citeste si: „Doctorul minune”, în curând, la Kanal D!

Desi s-a dedicat trup si suflet profesiei sale, Taner Olmez nu si-a neglijat deloc nici viata personala.

Ca orice actor a avut o viata boema din punct de vedere sentimental, cu multe relatii tumultoase. Insa in ultimii ani s-a mai cumintit si mai mult decat atat a decis sa puna capat burlaciei si sa se casatoreasca. Cea care i-a devenit aleasa inimii si sotie pentru totdeauna este indragita actrita Ece Çesmioglu. Cei doi s-au casatorit anul acesta in luna iunie intr-un cadru de poveste alaturi de rude si de prieteni apropiati.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.