Câți ani are Turan Cihan Şimşek, actorul care joacă rolul carismaticului Oğulcan în serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este iubita acestuia!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 nov 2022, 14:10
totul pentru familia mea Foto(6)

Turan Cihan Şimşek, pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram Turan Cihan Şimşek

Turan Cihan Şimşek se numara printre cei mai talentați si carismatici actori din tânăra generație, in Turcia. 

Producția turcească Totul pentru familia mea, difuzată de luni până joi, la Kanal D, de la ora 20:00, a captivat admirația publicului datorită situațiilor impresionante din viață nefericită a patru frați rămași orfani, dar și datorită unei distribuții de excepție, formată din actori extrem de talentați, fie consacrați, fie aflați la început de carieră. Printre aceștia din urmă se numără și tânărul Turan Cihan Şimşek, care a câștigat rapid simpatia telespectatorilor datorită carismei sale uluitoare.

Câți ani are Turan Cihan Şimşek, actorul care joacă rolul carismaticului Oğulcan în serialul Totul pentru familia mea

Turan Cihan Şimşek s-a născut în anul 1992, în Bad Säckingen, în Germania, acolo unde părinții săi, cu origini turcești se aflau să lucreze. Între timp el și familia lui au revenit în Istanbul, unde și-a continuat studiile. După absolvirea liceului, Turan a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a încheiat-o cu brio, devenind un actor cu drepturi depline, așa cum visase încă din copilărie.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Totul pentru familia mea! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant si palpitant! 

Turan Cihan Şimşek a debutat pe platourile de filmare în anul 2009, când a fost cooptat să joace în serialul Turan Bez Bebek, în rolul Selim, care i-a adus mare succes.

De-a lungul celor 13 ani de activitate în domeniul actoriei, tânărul actor a dovedit un talent uriaș și o pasiune nebună pentru profesie, ce l-au ajutat să devină din ce în ce mai apreciat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul actor Turan Cihan Şimşek încă din anul 2015, când a jucat în serialul Yaman, în rolul Ali, care de asemenea i-a adus o mare reușită.

Cel mai recent proiect de televiziune este producția Totul pentru familia mea, la care încă mai filmează în rolul tânărului Oğulcan Eren.

Dincolo de viața profesională, Turan Cihan Şimşek este un bărbat împlinit și fericit și pe plan personal deoarece trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de iubita lui, Sinem, pe care o adoră și alături de care își dorește o familie mare.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum arăta celebra Simge Selçuk, în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare!

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.