Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 sep 2021, 16:30
actorii din serialul Doctorul minune Foto(7)
Actorii din distributia serialului "Doctorul minune"
Sursa: Instagram

Serialul fenomen "Doctorul minune" aduce in prim plan actori turci dintre cei mai talentati si apreciati, care au incantat publicul.

Difuzata deja in Turcia si in multe tari europene, productia "Doctorul minune" a devenit rapid un adevarat fenomen datorita povestii impresionante prezentata, dar si datorita unui scenariu uluitor si a unor actori extrem de talentati.
Serialul "Doctorul minune" are in prim plan povestea emotionanta de viata a tanarului Ali Vefa, marcat de o boala din spectrul autismului, dar si de traume dure din copilarie. Incredibil este faptul ca tanarul Ali reuseste sa lupte neincetat pentru marele lui vis si pentru promisiunea facuta fratelui sau cu ani in urma, de a deveni un medic chirurg apreciat, care sa salveze

cat mai multe vieti.

Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala?

Telespectatorii din Romania au fost captivati de productia turceasca "Doctorul minune" inca de la primele episoade difuzate la Kanal D si au ajuns rapid sa indrageasca personajele formidabil conturate si interpretate de catre actori cu vasta experienta in domeniu, dar si de tineri actori la fel de carismatici si talentati, aflati la inceput de cariera.

Ali Vefa (Taner Olmez)

Urmarid cu atentie actiunea prezentata in cadrul serialului "Doctorul minune", telespectatorii au inceput sa devina curiosi sa descopere cat mai multe detalii despre actorii lor preferati.
In primul rand, atentia publicului s-a indreptat asupra personajului central, Ali Vefa, interpretat impecabil de talentatul actor Taner Olmez, in varsta de 35 de ani. Tanarul actor si-a dorit enorm sa primeasca acest rol in ciuda faptului ca stia ca va necesita multe eforturi, sacrificii si o munca asidua.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Primele imagini de pe platourile de filmare ale serialului Doctorul minune! Ce fac actorii in pauzele dintre filmari

Nazli Gülengül (Sinem Unsal)

La fel de apreciata este si tanara actrita Sinem Unsal, in varsta de doar 28 de ani, cea care da viata personajului Nazli, un medic rezident extrem de talentat, care va lupta din rasputeri pentru cariera sa si pentru a-si intalni marea iubire.

Ferman Eryiğit (Onur Tuna)

Un alt personaj indragit este si carismaticul si talentatul actor Onur Tuna, in varsta de 36 de ani, pe care telespectatorii l-au cunoscut in urma cu doi ani, in distributia serialului Pretul fericirii, iar acum il urmaresc cu mare interes in serialul Doctorul minune, in rolul medicului Ferman, un profesor iscusit in tainele chirurgiei generale.

Adil Erinç (Reha Ozcan)

Si actorul Raha Ozcan, in varsta de 56 de ani in viata reala, care da viata personajului Adil, i-a cucerit pe telespectatori cu blandetea si altruismul sau, conform scenariului. Medicul Adil are grija de tanarul Ali pentru ca acesta sa isi indeplineasca marele vis, dar si pentru a ajunge sa isi controleze singur viata.

Beliz Boysal (Hazal Turesan)

Un alt personaj interesant este tanara Beliz, directorul spitalului in care se pretrece actiunea serialului Doctorul minune, interpretat de celebra actrita Hazal Turesan, in varsta de 36 de ani, care a jucat in multe seriale turcesti de succes, reusit sa cucereasca publicul cu talentul si carisma ei.

Urmariti evolutia tuturor personajelor fascinante din distributia serialului Doctorul minune, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D! 

Citeste si: Cum arata talentatul Taner Olmez in copilarie! Iata cum a fost surprins protagonistul serialului "Doctorul minune", alaturi de mama sa si de fratele lui mai mare!