Câți ani aveau fetele din mașina care s-a răsturnat în Sectorul 3, din Capitală. Erau minore și au ajuns în stare gravă la spital

Author: Diana Bostan
Actualizat: 22 nov 2023, 14:08

Accident grav în sectorul 3 al Capitalei

Sursa: Captură adevărul.ro

Șapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident violent ce a avut loc în Sectorul 3 al Capitalei. Printre victime se află și doi minori.

Două autoturisme s-au izbit violent, luni dimineață, în apropiere de Gara Cățelu din Sectorul 3 al Capitalei. Șapte persoane au ajuns la spital, printre care și doi minori. Cum s-a întâmplat totul și în ce stare sunt victimele?

Accident violent în Capitală

Două autoturisme s-au lovit violent pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre acestea a fost găsit cu roțile în sus.

Polițiștii și echipajele de salvare s-au deplasat rapid la fața locului, printre care și un echipaj de descarcerare.

Potrivit polițiștilor rutieri, unul dintre șoferi a vrut să vireze la stânga, fiind izbit violent de o altă mașină ce venea din sens opus cu viteză. În total, șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului. Din primele informații, printre victime se află și minori, unul dintre aceștia fiind în stare gravă.

Citește și: Final tragic pentru un tânăr pompier! Acesta și-a pus capăt zilelor după ce a făcut accident cu autospeciala, pe care ar fi trebuit să o plătească

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Doi au ajuns la Floreasca, doi la Pantelimon, am avut și doi minori între cele șapte victime,unu la Marie Curie, unu la Alexandrescu și o victimă la Bagdasar”, a

susținut Mihaela Stătescu, medic coordonator.

Deși inițial s-a zvonit faptul că tinerii se întorceau de la o petrecere și că ar fi consumat băuturi alcoolice, rezultatul aparatului alcooltest a fost negativ în cazul ambilor șoferi. Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Ce a ieșit la iveală în urma accidentului rutier

O apropiată a uneia dintre victime a postat un clip video în care explică pas cu pas modul în care ar fi avut loc accidentul.

Potrivit acesteia, în unul dintre autoturisme se aflau și două minore în vârste de 14. Tânăra susține că aceștia se întorceau de la o petrecere, moment în care s-au luat la întrecere.

Citește și: Când și-a recuperat Șerban Huidu permisul de conducere după tragicul accident: ”Sunt 11 ani de când am mers ultima oară la volan”

Potrivit videoclipului postat de tânără, cele două minore s-ar afla în stare gravă, una dintre ele aflându-se la Terapie Intensivă.

„Am intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două descarcerări și șapte resurse medicale. La locul intervenției au fost implicate două autoturisme și șapte persoane dintre care cinci erau încarcerate. Am acționat pentru extragerea acestora și transportul lor de urgență la spital. ”, a fost anunțul ISU București- Ilfov.

@bissandra.play Sper sa fie bine..
🥺/ #incident #stradacatelul #sector3 #bucuresti #accident ♬ Last Hope (Slowed+ Reverb)- Steve Ralph