Câți bani a ajuns să facă Nelson Mondialul lună de lună din Youtube

Autor: Elena Padure
Actualizat: 21 iul 2022, 20:05
Cat incaseaza Nelson Mondialu din videouri pe Youtube
Sursa: Instagram

Nelson Mondialu se bucură de câștiguri substanțiale din partea platformei YouTube, unde împărtășește diverse momente din viața lui.

Videoclipurile postate de Nelson Mondialu pe canalul său de Youtube  i-au cucerit pe abonații săi. Simțul umorului care îl caracterizează i-au adus sute de milioane de vizualizări și o comunitate considerabilă. Iată câți bani face Nelson Mondialu din activitatea sa pe Youtube.

Câte vizualizări a adunat Nelson Mondialu pe Youtube

Nelson Mondialu a încărcat 2,994 de videouri, de când și-a deschis contul de Youtube, în 2011, pe 12 Aprilie.

Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a acumulat în total 612 de mii de abonați pe platforma dedicată împărtățirii de conținut video. În acest timp, numărul de vizualizări a devenit, de asemenea, impresionant.

Videoclipurile lui Nelson Mondialu au strâns, în total, aproape 310 milioane de vizualizări, mai exact 309,490,884.

Interesul pentru videourile lui Nelson pare să fie, însă, în scădere. Dacă în luna ianuarie canalul său a strâns 2.197.630

vizualizări, anul trecut cifrele erau mai impresionante. În noiembrie 2020, spre exemplu, el adunase 8.252.777 de vizualizări, iar în decembrie 2020, numărul se ridica la 5.075.195.

Citeste si: Nelson Mondialu, bătut cu bestialitate: "Am fost inconștient"! Tatăl lui Livian susține că agresorii au vrut să îl și violeze!

Cât câștigă Nelson Mondialu din Youtube

Potrivit aproximărilor disponibile pe platforma socialblade.com,

în ultimele 30 de zile, Nelson Mondialul ar fi încasat între 681 și 10.900 de dolari din videoclipurile încărcate pe canalul său. Aproximarea exactă este greu de fixat, deoarece fiecare clip poate fi monetizat diferit. Cert este că în ultima lună, Nelson Mondialu a acumulat 2,724,136 de vizualizări noi pe canalul său de Youtube. 

Astfel, într-un singur an, doar din această activitate, Nelson poate câștiga între 8.2

și 130 de mii de dolari. 

Citeste si: Nelson Mondialu, părăsit de soţie! Acesta şi-a anunţat fanii că pleacă de acasă: "Mă duc fraţilor..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nelson Mondialu, vlog după ce a fost atacat  

Într-un videoclip postat pe canalul său de Youtube, Nelson Mondialu  a susținut că a fost atacat cu bestialitate.

Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie”, a spus Nelson Mondialu, într-un vlog.

Nelson Mondialu a spus că a fost jefuit și că atacatorii au vrut să îl și violeze.

„M-au dat așa mulți și m-au speriat. A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine. Nu știu ce mi-au făcut medicii, că am fost inconștient.

Nu îmi era frică de ei, dar au venit de la spate.

Unul o venit, m-a bătut pe umăr și mi-a spus „Domnu?” și celălalt mi-a dat cu lopata în cap. Am urmele de la cuiele din lopată.     Apoi altul mi-a dat cu cotul la tâmplă. A vrut să mă omoare, dar am avut succes. N-am apucat să dau nici măcar una înapoi.

Tot ce au făcut a fost indecent. Au vrut să mă și violeze.

Citeste si: Nelson Mondialu e in culmea fericirii! Suma colosala pe care a castigat-o de pe YouTube

Norocul meu că am păr...Au vrut să-mi dea la..Au vrut să-mi spargă ...”, a mai spus Nelson Mondialu.

Citeste si: Nelson Mondialu a fost părăsit de Liana! Ce mesaj i-a transmis bărbatul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.