Câți bani a câștigat Cătălin Zmărăndescu din lupte ilegale: ”Mi-am dat seama că dacă iau bătaie voi fi abandonat”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 dec 2022, 23:16

Câți bani a câștigat Cătălin Zmărăndescu din lupte ilegale

Sursa: Captură KANAL D

Invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit câți bani a făcut din lupte ilegale și ce l-a determinat să se retragă.

În cadrul maratonului celor 40 de întrebări, Cătălin Zmărăndescu, multiplu campion național la lupte libere și primul campion european român în artele marțiale, a vorbit despre perioada în care nu prea se câștigau bani din sport și a fost nevoit să aleagă o altă cale, mai puțin legală, pentru a-și câștiga existența.

Câți bani câștiga Cătălin Zmărăndescu din lupte ilegale 

Fostul luptător a dezvăluit că se câștigau bani frumoși din lupte ilegale, la acea vreme, Zmărăndescu ar fi încasat 20.000

de mărci, o sumă bună pentru acele vremuri. Sportivul a mărturisit că, deși se câștiga bine, nu era și o sursă sigură și se temea că dacă va lua bătaie va fi abandonat, astfel s-a decis să renunțe să se îndrepte din nou spre sport. 

Citește și: De ce nu mai ține legătura Cătălin Zmărăndescu cu copiii săi, Mihai și Alexandra. Nu-și vorbesc de ani de zile

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cătălin Zmărăndescu are un palmares remarcabil, pe lângă faptul că este multiplu campion național la lupte libere și primul campion european român în artele marțiale, acesta a fost unul dintre cei mai bine cotați luptători de local kombat și a susținut multe meciuri în stilul mix marțial arts și box profesionist.  

Zmărăndescu a mai precizat că sportul a fost alegerea cea mai bună, fiind cea mai sigură parte pentru sănătatea lui.

Nu și-ar fi dorit vreodată să ajungă în situația în care viața lui să fie pusă în primejdie.

”Cred că am luat vreo 20 de mii de mărci, aproximativ, la vremea aceea. Am tot câștigat bani frumușei, doar că, la un moment dat, mi-am dat seama că dacă iau bătaie voi fi abandonat, cum sunt alții abandonați și lăsați acolo să zacă, dacă trăiesc bine, dacă nu trăiesc, iar bine.

A trebuit să renunț la lucrul ăsta și să mă îndrept din nou către sport și să aleg partea mai sigură, privind sănătatea mea, în primul rând”, a spus Cătălin Zmărăndescu despre sumele pe care le-a câștigat din lupte ilegale.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu. Modul inedit prin care sportivul a cerut-o în căsătorie