Câți bani a câștigat Dorian Popa datorită lui Cheluţu? Suma este fabuloasă!

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 mar 2021, 16:38
Dorian Popa și cățelul lui, Cheluțu
Sursa: Instagram

Este un artist care se bucură de un succes fantastic, chiar și în plină pandemie de coronavirus, iar acum, Dorian Popa este mai bogat datorită lui Cheluțu, animalul său de companie. Ce sumă de bani i-a adus îndrăgitul cățel?

Dorian Popa câștigă atât de bine, încât reușește să își permită aproape orice extravaganță. Artistul are mașini de lux, o casă construită exact așa cum a visat, astfel că mulți s-au întrebat cum a reușit să câștige sume impresionante de bani, având în vedere că pandemia de coronavirus a reprezentant un moment de cotitură în viața foarte multor artiști din România și nu numai.

Iată ce sumă de bani i-a adus Cheluțu lui Dorian Popa.

Dorian Popa, mai bogat datorită lui Cheluțu. Câți bani a încasat de pe urma lui?

Dorian Popa este tot timpul cu zâmbetul pe buze și emană o energie pozitivă, astfel că publicul îl îndrăgește pentru felul său de a fi. Artistul a povestit de mai multe ori că are un program încărcat, dar că astfel reușește să strângă suficienți bani pentru a-și face toate poftele.

Într-un interviu acordat recent, Dorian Popa a dezvăluit o informație pe care foarte puține persoane o cunosc. Fără să stea prea mult pe gânduri, artistul a dezvăluit cât câștigă într-o lună, iar suma este una cu foarte multe zerouri. Astfel, în fiecare lună, Dorian Popa câștigă aproximativ 40,000 de euro. În plus, de când îl are pe Cheluțu, câinele lui, artistul este mai bogat cu 150,000 de euro, simpaticul cățel fiind deja celebrul pe Youtube, dar și pe rețelele de socializare.

Citeste si: Familia lui Dorian Popa s-a mărit. "Mamișor" este în culmea fericirii, a devenit bunică pentru prima dată

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dorian Popa este foarte atent ca lui Cheluțu să nu îi lipsească nimic și îl tratează ca pe orice membru al familiei, artistul dezvăluind că îi face toate poftele și îi cumpără cele mai scumpe lucruri.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa.

Dar YouTube-ul e viaţa mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube.(...) Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu păţesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câştigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prinţul casei, are halat Versace.”, 
a spus Dorian Popa într-un interviu acordat recent, potrivit okmagazine.ro .

Citeste si: Dorian Popa, vrea să îşi schimbe numele! Cererea oficială a fost făcută deja. Cum vrea artistul să se numească de acum încolo