Câți bani a cheltuit Anamaria Prodan ca să aibă dantura perfectă! Impresara a înflorit după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 nov 2022, 04:05

Câți bani a cheltuit Anamaria Prodan ca să aibă dantura perfectă! Impresara a înflorit după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a înflorit după divorțul de Laurențiu Reghecampf, astfel că impresara a reușit să dea jos 17 kilograme și să-și facă toate poftele.

Anamaria Prodan a reuşit să dea jos 17 kilograme datorită divorțului de Laurenţiu Reghecampf, dar nu este importantă doar silueta, ci şi dantura! Pentru că și-a dorit o dantură perfectă, impresara a apelat la un doctor specializat.

Cât a costat dantura perfectă a impresarei Anamaria Prodan

„Voiam să am dinţii perfecţi şi un pic mai mari, pentru că ai mei erau destul de micuţi, aşa că l-am rugat pe doctorul Yazan Aq să mă ajute.

Acum sunt foarte mulţumită”,  a delcarat Anamaria Prodan. Toată procedura a costat 15.000 de euro, dar se știe că banii nu sunt o problemă pentru impresară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Anamaria Prodan, fotografie incendiară în Dubai, alături de Ciprian Marica: "Îl iubesc!"

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia.

Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva
dintre acestea”
, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a făcut plângere penală la poliție după ce Reghecampf a luat sume uriașe pentru a le oferi iubitei lui

La finalul anului 2021, Anamaria Prodan a făcut plângere penală la poliție după ce Laurențiu Reghecampf ar fi transferat sume enorme de bani în conturile iubitei lui. S-a deschis un dosar penal și se fac investigații.

Citeste si: Anamaria Prodan a cerut ajutorul Ambasadei Americii. Sexy impresara a avut viața pusă în pericol? "Urmăriri noaptea cu mașinile, cu scandaluri, cu înjurături”

„I-am întrebat pe toţi prietenii noştri comuni. Toată lumea i-a dat mesaje şi i-au spus că să se ducă acasă şi să stea cu familia lui că fata nu e ce trebuie. Familia e pentru mine cel mai important lucru pe pământ, e Dumnezeu.

I-am explicat, i-am zis pas cu pas. I-am spus că eşti Champions League, nu ai cum să decazi să te duci în liga a patra. Totul este acoperit. Eu am toate discuţiile de la Reghecampf. Am şi adresa domnişoarei. Îl învăţa cum să divorţeze. Cred că îl are cu ceva la mână că altfel nu ai cum să facă aşa ceva şi să decazi în halul ăsta”, a povestit Anamaria Prodan, despre cum a aflat de iubita lui Reghecampf.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.