Câți bani a făcut Alin Oprea din muzică: „Ne întorceam acasă cu bagajele pline de bani”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 15 mai 2024, 16:56

Alin Oprea a câștigat sume consistente de bani pe parcursul activității artistice

Sursa: Captură YouTube Kanal D

În ediția de duminică, 12 mai, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost invitat membrul trupei Talisman, Alin Oprea.

La interviul cu Denise Rifai, Alin Oprea a vorbit, printre altele, despre veniturile pe care a reușit să le obțină pe parcursul carierei sale de muzician, în formația Talisman.

Câți bani a făcut Alin Oprea din muzică

În anii '90, trupa de muzică rock se bucura de un succes răsunător, astfel, aceasta a ținut numeroase spectacole în întreaga țară, în urma cărora au câștigat sume impresionante de bani.

În acest sens, Denise Rifai i-a adresat întrebarea cu numărul 19 lui Alin Oprea: „Câți bani ați câștigat din muzică?”.

„Niciodată nu am avut aparatură sau logistică în jurul formației Talisman, care să depășească un milion de euro, pentru că nu aveam pentru ce.(...) Pentru un concert nu am cerut niciodată sume exorbitante, cum ar fi 100.000. Noi n-am depășit, pentru niciun concert, suma de 10.000

de ron niciodată”,
 a explicat invitatul.

Deși Denise Rifai a adus în prim-plan niște declarații făcute de artist, în mediul public, acesta a negat și a spus că el nu a făcut niciodată astfel de afirmații: „Eu n-am declarat despre bani niciodată nimic. Nu discut de sume, sunt sume mari, dar eu nu vreau să dau cifre, pentru că nu știu exact și nici nu e cazul”.

Citește și: Alin Oprea, mărturisiri neștiute despre scandalul cu Tavi Colen: „Mă priviți și îmi spuneți dacă arăt a om alcoolic”. Ce s-a întâmplat între cei doi cântăreți, de fapt

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Alin Oprea a făcut dezvăluiri despre banii câștigați de formația Talisman

Ulterior, prezentatoarea l-a întrebat:  „Câți bani ați câștigat din muzică, estimativ?”.

Însă, Alin Oprea tot nu a oferit un răspuns clar și a explicat că aspectul banilor, pentru el, nici nu este unul atât de important, întrucât consideră că banii vin și pleacă, iar la sfârșitul vieții contează bogăția sufletească, ci nu averile acumulate în timpul vieții.

Citește și: Alin Oprea, despre divorțul tumultos de prima soție: „Mi s-a făcut rău, am mers la spital” De ce a ales acesta să ascundă infidelitatea soției timp de doi ani

„Nici măcar eu nu pot să estimez cât am câștigat din muzică.(...) Noi plecam de acasă, în anii '90, cu bagajele pline de haine și într-o săptămână ne întorceam acasă cu bagajele pline de bani, ne luam alte haine și plecam, din nou, în turneu. Pe-o parte intră, pe o parte ies, ne naștem fără nimic și plecăm fără nimic, așa că cifrele astea nu mai contează”,  a

explicat membrul trupei Talisman, la emisiunea de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?