Câți bani a făcut Cristina Bâtlan din afacerea cu pantofi: „Îmi pot permite orice” Suma estimată se ridică la zeci de milioane de euro

Autor: Laura Macovei

Câți bani stau în spatele afacerii cu pantofi a Cristinei Bâtlan

 
Sursa: Captură YouTube

Cristina Bâtlan a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre banii câștigați din afacerea sa cu pantofi, dar și despre câți bani se află în prezent în geanta sa.

În 2022, Cristina Bâtlan a evaluat principala afacere la 35 de milioane de euro. Totuși, era de părere că nici banii din cont, nici hainele nu ar trebui să fie repere pentru imaginea unei persoane.

Citește și: Cine e bărbatul din spatele afacerii de succes a Cristinei Bâtlan. I-a fost alături în cele mai grele momente: „E foarte greu să reușești singură”

Câți bani are Cristina Bâtlan în poșetă

Cristina Bâtlan a pus bazele primei sale afaceri la doar 18 ani și, după trei decenii de activitate neîntreruptă, numele său este sinonim cu succesul în afaceri la feminin. Fondatoarea și proprietara unor fabrici de pantofi și marochinărie, Cristina Bâtlan deține și 23 de magazine în România și în străinătate, în metropole precum New York, Paris sau Dubai.

Recent, Cristina Bâtlan s-a lansat și în domeniul skin-care-ului. 

„Câți bani aveți în poșetă”, „V-ați fi aventurat în afaceri singură?”, „Ați regretat ca ați renunțat la facultate?”, „V-ați reglat conturile cu Cătălin Botezatu?”, „ V-ați pierdut vreodată speranța că fiul dvs. va supraviețui?”, „Ați ezitat să-i dați papucii fostului soț?”, au fost câteva dintre întrebările adresate Cristinei Bâtlan în ediția de duminică a emisiunii.

Pentru Cristina Bâtlan, banii nu valorează totul. Din contră, fondatoarea brandului „Musette” găsește apreciere în simplitate, suflet și bunul comportament al unui om. 

„Omul real este fără bani. Contează ce ai în cap, ce ai în suflet, ce scoți pe gură, cât de mult îi ajuți pe ceilalți. Opulența și aroganța nu au fost niciodată câștigătoare. Eu nu știu câți bani am, adică nu mă preocupă.

Nu mă interesează,” spune aceasta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Întrebată câți bani are în momentul de față în poșetă, aceasta mărturisește că nu are habar, însă poate confirma faptul că deține o sumă suficientă de bani încât să își poată permite orice. 

„Habar n-am. Am niște euro, am niște franci, că tocmai m-am întors din Elveția și în rest am carduri. Pe carduri am bani să îmi pot permite orice, dar nu bani cash. Bani cash nu am și nu știu cât am,” a declarat Cristina Bâtlan în emisiune.

Citește și: Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Urmăriți întreaga ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” în videoclipul de mai jos:

 


În a doua parte a ediției de luni, 19 iulie, din „Casa iubirii”, Casian a făcut dezvăluiri uluitoare din viața lui personală. Acesta a mărturisit că are un copil și a explicat în ce relații a rămas cu fosta lui parteneră.