Câți bani a făcut un șofer de ridesharing la festivalul Beach, Please!: „Selly, să îți dea Dumnezeu sănătate”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 iul 2024, 11:31

Câți bani a primit un șofer de ridesharing după festivalul Beach Please

Sursa: Tiktok/Pixabay

Festivalul Beach Please a umplut punguța cu bani a organizatorilor, dar și a șoferilor de ridesharing, care au strâns în doar 5 zile aproape 10.000 de lei.

Într-o declarație publică a lui Selly pe TikTok, un șofer de ridesharing i-a mulțumit organizatorului pentru acest festival, care i-a adus suma de 9000 de lei în doar 5 zile. 

Citește și: Wiz Khalifa ridicat de poliție la Beach, Please, după ce și-a aprins un joint pe scenă: VIDEO cu momentul arestării sale

Câți bani a făcut un șofer de ridesharing de pe urma festivalului Beach Please

Festivalul Beach Please a fost o adevărată investiție. Selly a povestit cu lux de amănunte cum a construit totul de la 0, care au fost plusurile, dar și minusurile celui mai mare festival de hip hop din lume, raportat la numărul de persoane în 5 zile de festival. 

„Se vorbește foarte mult în spațiul public zilele astea despre festivalul „Beach, please!”, însă puțini vorbesc pe cifre.

Eu astăzi vă invit să vorbim pe cifre, pentru că ele nu mint niciodată.

Am avut 120.000 de participanți în 5 zile de festival, lucru care ne face cel mai mare festival de hip-hop din întreaga lume. La numărul acesta imens am avut 0 supradoze, 0 persoane rănite grav, 0 persoane decedate.

Mai mult decât atât, am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000

de cetățeni străini au călătorit în România special pentru festival.

Au fost mult mai multe incidente de cazuri de supradoze la alte festivaluri românești, cu un număr mult mai mic de participanți.

Versurile artiștilor de pe scenă pot fi blamate, pot fi contestate, însă ceea ce e incontestabil este că organizarea festivalului a fost impecabilă. Fără cost la intrare, fără cost la toalete, fără cost la baruri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin.”

2 locuri unde am avut deficiențe au fost legate de transportul din afara festivalului.

Fiind o locație nouă, am avut dificultate în a ne adapta la numărul imens de mașini și la trafic, dar promitem că edițiile viitoare avem multiple soluții pentru aceste probleme.

Am asfaltat o întreagă șosea și am pus la dispoziția participanților peste 50 de hectare de parcări,” a spus Selly.

@selly info puternic ‼️ @Beach, Please! Festival ♬ original sound- selly

Referitor la cursele de ridesharing, un șofer nu s-a putut abține și i-a mulțumit lui Selly pentru suma uriașă pe care a încasat-o în aceste 5 zile pe curse.

„Selly, am făcut 9000 de lei pe uber în 5 zile. Să îți dea Dumnezeu sănătate și cât mai multe festivaluri!”, a scris un șofer de ridesharing la videoclipul postat de Selly pe TikTok.

Ce a transmis Selly referitor la consumul de droguri

Un alt subiect extrem de controversat referitor la festivalul Beach Please a fost legat de consumul de droguri, mai ales având în vedere faptul că marea majoritate a versurilor instigă la astfel de acțiuni. 

Selly susține că nu încurajează o astfel de practică nicidecum, dar în același timp toți participanții trebuie să fie conștienți că la un astfel de festival vor auzi foarte des cuvinte din acest domeniu, date fiind versurile pieselor de hip hop. 

„În ceea ce privește mesajele despre droguri, vreau să menționez faptul că și participanții și părinții minorilor știau exact la ce festival vin. Unul de hip hop, iar muzica hip hop are, în mare parte, referințe la droguri și substanțe interzise. Eu nu vă încurajez să faceți tot ce spun artiștii pe scenă,” a mai spus Selly în declarația sa.