Câți bani a investit Selly în noul său film. Suma piperată pe care vloggerul a scos-o din buzunar

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 02 aug 2023, 00:55

Câți bani investește Selly în noul său film

Sursa: Facebook Selly

Vloggerul Selly se pregătește pentru lansarea celui de-al treilea film, care va avea premiera anul viitor. Iată ce sumă a investit influencerul în noua sa producție.

Andrei Șelaru, celebrul vlogger, a lansat până la ora actuală două filme și se pregătește pentru cel de-al treilea. Producția are în distribuție o mulțime de actori, de la persoane cunoscute din showbiz-ul românesc și până la cântăreți de manele.

Câți bani bagă Selly în noul său film

Selly a devenit cunoscut prin intermediul filmulețelor de pe canalul său de YouTube, însă, mai târziu, s-a lansat și în industria muzicală și cea a cinematografiei.

După ce a lansat două filme, care au avut mare succes, acum vloggerul se pregătește pentru cel de-al treilea, care urmează să apară în luna Ianuarie a anului viitor.

Andrei Șelaru va lansa cel de-al treilea film pe care îl produce alături de Matei Dima și Ștefan Lucian. 

Producția se va numi ”Romina Vtm”, iar vloggerul va avea doar două replici, declarând că va juca doar un rol episodic.  

Citeste si: Selly, despre cum și-a început cariera de vlogger: "YouTube-ul l-am descoperit cu ajutorul unei doamne în vârstă"

Eu nu am decât o apariție foarte scurtă în filmul Romina pe care îl produc alături Matei Dima și Ștefan Lucian.

Eu am un rol episodic, am două replici așa că nemulțumiții vor fi fanii mei (râde).

Filmul va fi de un real succes, e o combinație de nume în distribuția filmului așa cum nu s-a mai văzut în România. Îl avem pe Bogdan de la Ploiești cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Costel Biju, alături de alți actori consacrați, Ana Guran, Letiția Vlădescu, Costi Max. E o combinație din asta între actori și oameni din showbiz foarte cunoscuți și sunt convins că va avea succes pe marile ecrane”, a povestit Selly pentru Spynews.ro.

Întrebat despre suma pe care a investit-o în această producție, Selly recunoaște că nu a avut un buget fix pentru realizarea filmului, însă se poate vorbi deja de sute de mii de euro.

”Filmul se lansează pe data de 2 ianuarie 2023, avanpremiera va avea loc pe 26 decembrie, iar trailerul va ieși luna aceasta. Nu avem încă un buget, însă suntem în post-producție, dar cu siguranță e un film care costă câteva sute de mii de euro”, a

declarat Selly pentru sursa citată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce meserie ar alege Selly dacă nu ar mai avea succes cu vlogul. A recunoscut fără ruşine: "Este o meserie din care poți face bani"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taguri: