Câți bani a primit Andra Măruță pentru a cânta imnul României la meci. Artista a fost dur criticată pentru prestația ei

Author: Laura Macovei
Actualizat: 23 nov 2023, 12:46

Câți bani a primit Andra Măruță pentru a cânta imnul României la meci. Artista a fost dur criticată pentru prestația ei

Sursa: Captură YouTube/Andra Instagram

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu o voce impresionantă, Andra a fost cea care a cântat imnul României la meciul de marți seara de pe Arena Națională.

România a ieșit învingătoare în meciul cu Elveția marți seară, pe Arena Națională, cu un scor de 1-0. Cea care a impresionat mulțimea de oameni cu vocea sa a fost Andra, care a cântat „Deșteaptă-te, române!”.

Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună „Hai România” este absolut extraordinar! Bucuria de a cânta imnul României alături de cei mai adevărați suporteri este pur și simplu de neegalat! Împreună formăm cea mai puternică

voce de susținere a echipei noastre ”, a scris Andra pe Instagram.

Câți bani a primit Andra pentru a cânta imnul României pe Arena Națională

În comentarii, artista a fost întrebată câți bani a primit pentru o astfel de prestație. Aceasta nu a băgat în seamă răutățile și s-a declarat mândră că a avut ocazia să cânte în fața întregii mulțimi, pentru România.

„Răspund cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”, a spus cântăreața.

Andra Măruță, criticată dur după ce a cântat imnul României

Andra a pășit pe stadionul unde a avut loc meciul dintre România și Elveția cu câteva minute înainte de a începe. Aceasta a cântat live imnul României, „Deșteaptă-te, române!” în fața întregii mulțimi.

Vedeta a fost ajutată de o tabletă pe care o avea în fața ei, pentru a nu uita versurile.

Interpretarea acesteia a fost una impecabilă, însă unii au venit cu reproșuri la adresa artistei, criticând-o că ar fi greșit versurile. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Este sau nu Andra însărcinată? Artista, declarație surprinzătoare despre sarcină: "La al treilea copil"

„Superb! Ești incredibilă”, „Vocea care reprezintă întreaga țară! Totul la superlativ, așa cum faci de fiecare dată. Mândrii de tine cu toții”, „Doamne, ce voce! Mi-au dat lacrimile. Câte emoții când aud imnul României”, „Inegalabilă a fost interpretarea ta ”, i-au scris fanii în comentarii.

Cu toate acestea, chiar dacă a primit felicitări pentru interpretarea sa, au fost și oameni care au ținut să o critice din diferite motive.

Unii au spus că artista ar fi greșit versurile imnului, chiar dacă le citea.

„Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând „croiește-ți altă soartă ”, a fost unul dintre comentariile răutăcioase la adresa vedetei.

Andra a ținut să răspundă imediat și să se apere, știind cu certitudine că are dreptate. 

„Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, a

răspuns solista.