Câți bani a strâns Monica Pop din consultațiile făcute la privat în România: „Nu o să credeți”. Medicul oftalmolog face dezvăluiri fără perdea din cariera sa

Autor: Diana Bostan

Monica Pop în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură YouTube

Monica Pop, cunoscutul medic oftalmolog, a dezvăluit câți bani a câștigat în perioada în care oferea consultații la privat, dar a vorbit și despre conflictul cu fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Pop a lămurit un subiect controversat din cariera sa de medic oftalmolog. Aceasta a vorbit despre acuzațiile aduse de Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, dar și despre câștigurile de la privat.

Citește și: Ce a ajutat-o pe Monica Pop în lupta împotriva cancerului. Celebrul medic oftalmolog le recomandă asta tuturor pacienților: „Asta știe orice fel de medic”

Câți bani a câștigat Monica Pop în perioada în care oferea consultații la privat

În anul 2017, Monica Pop ar fi fost acuzată de abuz în serviciu și conflict de interese, după ce ar fi încheiat, cu încălcarea legislației primare, patru acte adiționale la un contract de închiriere ce fusese încheiat anterior cu o societate comercială. Însă după încheierea anchetei, s-ar fi dovedit faptul că fapta nu a existat.

Citește și: Monica Pop, demontează mitul mușețelului. Românii îl folosesc greșit ca leac băbesc „Sunt oameni care și-au pierdut vederea de la leacuri dintr-astea”

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Pop a vorbit și despre câștigurile din urma consultațiilor oferite la privat, dezvăluind că a câștigat doar 500 de lei în perioada cât a lucrat în sistemul privat timp de o lună.

Ea a afirmat că nu este adevărat nimic din ceea ce a afirmat fostul ministru al Sănătății, despre situația sa financiară. Monica Pop a menționat că nu l-a văzut niciodată pe domnul Voiculescu în realitate, iar acesta nu a fost niciodată la spitalul unde lucra ea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„Dacă vă spun nu o să credeți...500 de lei, cinci milioane vechi pentru că am stat o lună. Deci nu e adevărat nimic din ce a spus domnul Voiculescu. Domnul Voiculescu nu a fost niciodată la spital la noi, nu l-am văzut niciodată în realitate, nici eu pe dânsul, nici el pe mine. A fost una dintre marile lui probleme de a decapita fețele cunoscute din sistemul de sănătate și sunt mulți în situația asta.”,

a spus Monica Pop, în cadrul emisiunii ” 40 de întrebări cu Denise Rifai ”.

Monica Pop susține că nu a fost urmărită penal

Medicul oftalmolog a clarificat că nu a fost urmărită penal, ci doar s-a desfășurat o anchetă în cazul ei, în urma căreia s-a demonstrat că acuzațiile nu erau adevărate. Aceasta a explicat că problema se referea la o presupusă chirie prea mare a unor spații care aparțin Primăriei Sectorului 1 și nu spitalului.

Citește și: Monica Pop, celebrul medic oftalmolog, deschide noul sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 23:00, la Kanal D

După ce a primit documentul care atesta că nu a existat nicio infracțiune, Monica Pop i-a trimis un mesaj fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, întrebându-l dacă se simte bine făcând rău oamenilor în acest mod. Cu toate acestea, Monica Pop a adăugat că nu l-a întâlnit niciodată personal pe Vlad Voiculescu, dar dacă ar avea vreodată ocazia, i-ar adresa câteva cuvinte.

„În primul rând, nu am fost urmărită penal, a fost doar o anchetă. Au văzut că nu e adevărat, asta cu prejudicial a venit ulterior, de fapt, trebuia să ne dea înapoi. Cum să vă spun, chiria era prea mare. Aceste spații sunt ale primăriei, primăria face, nu noi, nu ne aparțin nouă, aparțin Primăriei Sectorului 1. După ce a venit hârtia că nu a existat fapta, i-am scris un mesaj domnului Voiculescu, mi-a și răspuns. I-am zis ”Vă simțiți bine să faceți rău oamenilor așa?”. Și a zis ”Dacă aș mai fi în situația respective n-aș mai face așa”. Dar și dacă-l prind vreodată.... nu ne-am întâlnit niciodată.”, a mai spus cunoscutul medic oftalmolog.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.