Câți bani are, de fapt, Joshua Castellano? Îi place afaceristului să-și plimbe banii prin paradisuri fiscale. Mărturisirile incredibile ale italianului

Autor: Madalina Maftei

Joshua Castellano este un cunoscut om de afaceri italian, care s-a stabilit în România în urmă cu mai mulți ani și care a pus bazele mai multor restaurante și cluburi din Capitală.

Joshua Castellano, invitatul din această săptămână din cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a făcut mărturisiri incredibile despre afacerile sale, viața personală, dar și despre scandalurile în care numele său a fost implicat.

Joshua Castellano, despre cum circulă banii săi obținuți din afaceri

Joshua Castellano,  afaceristul italian, cunoscut pentru celebrele restaurante și cluburi pe care le deține în Nordul Capitalei, în zona frecventată de marii milionari ai României și nu numai, a vorbit sincer despre bani, dar și despre cum își gestionează bugetul.

Întrebat de Denise Rifai dacă: ”Vă place să vă plimbați banii prin paradisuri fiscale?”, Joshua a afirmat că banii să stau în conturi și îi investește doar în România.

Citeste si: Cine este și cum arată fiul lui Joshua Castellano! Tânărul s-a ales cu dosar penal chiar de ziua de naștere

”Banii mei sunt în cont.

Nu plec nicăieri, nu-mi place să merg în Cipru, îmi place Istanbul, Napoli, un pic din Dubai, în Dubai nu am conturi, nu am probleme din astea, toți banii mei sunt investiți în România, nu am de ce să investesc în altă parte. Am investit în America, banii mei au fost transferați din contul...în contul de la American Bank, e aberantă toată chestia asta...Câți bani am? Nici eu nu știu”,
a
spus Joshua Castellano.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Afaceristul a recunoscut că nu știe câți bani are în cont, pentru el nu contează numărul lor, important este că poate trăi azi, ce nu poate trăi mâine.

”Acumularea înseamnă că își este teamă de ziua de mâine, că poate nu vei mai fi”, a mai spus afaceristul. 

Acesta a afirmat că nu s-a simțit niciodată sărac, căci are tot ce vrea și nu-l interesează respectul celor din jur, pentru că asta ar însemna că este invidios pe cineva.

Citeste si: Cine este și cum arată fiul lui Joshua Castellano! Tânărul s-a ales cu dosar penal chiar de ziua de naștere

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.