Cati bani are in cont Alexandra Stan? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:22

Se stie ca artistii romani castiga zeci de mii de euro din concertele in strainatate. Oare a reusit Alexandra Stan sa castige 1 milion de euro exact ca in tiltul celui mai recent single al artistei?

Alexandra Stan sparge topurile muzicale! Agenda ei este plina de concerte in toata Europa, iar contul bancar creste odata cu prestatiile cantaretei. Intrebata de reporterul Stirilor Kanal D cati bani a reusit sa castige pana acum din muzica, Alexandra Stan a declarat:

"Se munceste foarte greu pentru bani. Muncesc de imi sar capacele si mananc ce imi cade in mana. Nu fac atat de multi bani. Eu nu-mi permit acum sa-mi iau o masina pentru ca vreau sa strang bani sa-mi iau o casa", a explicat artista.


Cantareata recunoaste ca mai are mult pana sa ajunga sa stranga 1 milion de euro. Alexandra Stan este extrem de solicitata sa acnte in strainatate, iar concerte in tara natala nu prea sustine.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.