Câți bani au făcut Brigitte Sfăt și Florin Pastramă la nuntă. ”Nu am facut-o pentru bani"

Autor: L.S.
Actualizat: 03 sep 2020, 10:15

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au devăluit câți bani au făcut la nuntă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au făcut nunta, iar evenimentul mult așteptat a ieșit așa cum și-au dorit. Cei doi au avut alături sute de cunoștințe, rude, prieteni și apropiați. Cu atâția invitați la nuntă, mulți s-ar grăbi să spună că Brigitte și Pastramă au făcut bani frumoși, dar se pare că nu așa stau lucrurile. 

Citeste si: Liviu Dragnea, agresat in inchisoare! Ce i-au putut face mai multi detinuti de la Rahova

Afaceristul a dezvăluit cu ce s-a ales după marea petrecere.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au devăluit câți bani au făcut la nuntă

93.000 de euro. Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el.

Am investit amândoi”
, a declarat Florin Pastramă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Brigitte și Florin s-au distrat de minute la nunta lor, dar după ce petrecerea s-a terminat au mers la analize.

Ei vor o naștere asistată și fac tratament pentru a deveni părinți. După ce a ieșit de la analize, Brigitte a declarat că încă nu este însărcinată, dar acest lucru s-ar putea întâmpla în perioada următoare.

Noi vrem să facem o sarcină asistată. La ora 7 am terminat petrecerea şi la 8 deja am fost la investigaţii şi ni s-a recoltat sânge. La 12 jumătate-1 am avut amândoi o procedură.

Acum o oră am ieşit dintr-o anestezie pentru sarcina asta asistată. În momentul de faţă nu sunt însărcinată, dar într-o săptămână sau o lună… vedem”, a spus Brigitte.

sursa: playtech.ro

Citeste si: O femeie s-a dus la doctor pentru ca o durea urechea, insa ce a gasit medicul in capul pacientei a socat pe toata lumea

Citeste si: Cu cati barbati s-a culcat Mariah Carey? "Sunt un fel de puritana in comparatie cu..."