Cati bani au obtinut Alexandra si Ionut Bodi din TikTok! Au 10 milioane de like-uri impreuna: "Am inceput sa facem filmulete din placere"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 oct 2020, 18:42
Alexandra și Ionuț Bodi, cuplul care face senzație pe TikTok

In zilele de astazi, unele persoane pot descoperi celebritatea din diverse motive. Unii au devenit cunoscuti publicului datorita prietenilor lor mai celebri, altii datorita retelelor de socializare. Este si cazul cuplului format din Alexandra și Ionuț Bodi.

Alexandra si Ionut Bodi sunt unii dintre cei mai cunoscuti TikTok-eri din Romania. Clipurile lor video avand milioane de vizualizari si aprecieri.

Alexandra si Ionut Bodi au devenit cunoscuti datorita TikTok-ului

„Regii TikTok-ului” se bucura de un succes incredibil si se mandresc cu ce au reusit sa realizeze. Recent, in cadrul unei emisiuni, cuplul a vorbit despre aplicatia care i-a facut cunoscuti publicului larg.

Alexandra si Ionut Bodi au descoperit aplicatia in timp ce dadeau scroll pe Facebook si au decis sa o foloseasca si ei. Asa a inceput poveste si a au aparut primele video-uri cu dansurile celor doi soti.

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani.

Primul filmuleț a fost cu dans.” 
a declarat Alexandra Bodi.

Cei doi au declarat ca nu au primit niciun ban, dupa ce au devenit cunoscuti. Cei doi aduna impreuna peste 10 milioane de aprecieri. Acestia au ramas aceeasi oameni simpli in viata de zi cu zi, cei doi incearca sa se descurce asa cum pot. Ionut a fost angajat in strainatate pentru o perioada, iar Alexandra lucreaza cu ziua.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 „Nu am făcut niciun ban din TikTok.  Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”,  a declarat Ionuț Bodi.