Câți bani au primit actorii din serialul "Hercai" pentru un singur episod filmat? Ce salarii au avut celebrii actori Ebru Sahin si Akin Akinozu

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 iul 2021, 18:15
actori serialul hercai Foto(5)
Actorii din distributia serialului turcesc "Hercai"
Sursa: Instagram

Talentatii actori din distributia serialului "Hercai" au fost remunerati pe masura eforturilor si sacrificiilor realizate in timpul filmarilor ce au durat aproape doi ani.

Serialul "Hercai" a devenit un adevarat fenomen atat in Turcia, cat si in celelalte tari in care a fost sau este inca difuzat. Publicul variat ca varsta a apreciat enorm atat de povestea de dragostei dintre Reyyan si Miran, pusa in scena de celebrii si indragitii actori Ebru Sahin si Akin Akinozu, cat si personajele, decorurile de basm. Totodata telespectatorii au devenit extrem de curiosi sa afle cati bani castiga actorii lor preferati!

Serialele turcesti au captivat telespectatorii in ultimii ani si au inceput sa vizioneze din ce in ce mai multe productii de calitate, apreciind enorm talentul si devotamentul actorilor turci.

Cererea din ce in ce mai mare a fanilor pasionati de serialele turcesti au determinat marile case de productii din Turcia sa accelereze ritmul filmarilor si astfel s-a creat si o mare presiune pe umerii actorilor foarte apreciati ai momentului.

Si astfel, eforturile lor au trebuit rasplatite pe masura, pentru a se realiza in continuare productii de mare succes, care sa fie apreciate atat in Turcia, cat si in multe alte colturi ale lumii.

Citeste si: Serialul “Hercai” va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, odată cu finala show-ului “Survivor România”

Câți bani primesc actorii din serialul "Hercai" pentru un singur episod filmat?

De curand, serialul "Hercai" a inceput sa fie difuzat chiar si in America, spre marea incantare a fanilor din acea zona a lumii, care se pare au renuntat sa urmareasca telenovelele sud-americane si s-au reorientat catre serialele turcesti de calitate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Odata ce au fost captivati de serialul "Hercai", telespectatorii au inceput sa indrageasca din ce in ce mai mult actorii ce fac parte din distributie si au devenit extrem de curiosi sa afle cat mai multe detalii din culisele

filmarilor si chiar despre protagonistii lor preferati.

La un moment dat presa din Turcia a vehiculat cateva informatii despre sumele castigate de cei mai voga actori turci. Astfel, s-a scris faptul ca majoritatea actorilor importanti din distributia productiei Hercai ar fi fost remunerati cu sume cuprinse intre 500.000 si 1 milion de lire turcesti pe luna, ceea ce ar insemna circa 12 milioane de lire turcesti pe durata celor doi ani de filmari si aproximativ 200.000

de lire turcesti pentru un episod filmat, in conditiile in care in Turcia, serialul a avut 69 de episoade. In cazul actorilor care au interpretat cele doua roluri principale ale productiei Hercai, Ebru Sahin si Akin Akinozu, s-a speculat faptul ca acestia au incasat sume mult mai mari. Astfel, daca acestia ar fi incasat circa 1 milion de lire turcesti pe luna, atunci in total ar fi castigat aproximativ 24 de milioane de lire turcesti, ceea ce ar insemna circa 350.000
de lire turcesti pentru un episod.  

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Dilsah, plan malefic pentru Reyyan!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.