Câți bani câștigă acum Oana Radu, după o copilărie modestă în care mama sa se împrumuta: „Am un apartament, o casă și două mașini”

Autor: Laura Macovei

Adevăratul succes al Oanei Radu a început în 2014, când a trecut printr-o transformare fizică și muzicală spectaculoasă 

Sursa: Captură YouTube

Cântăreața Oana Radu, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a fost invitata ediției din această duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Oana Radu și-a făcut remarcată vocea prin participarea la o emisiune de talente, dar adevăratul ei succes a început în 2014, când a trecut printr-o transformare fizică și muzicală spectaculoasă. Tot atunci, Oana Radu a început să cunoască adevărata bogăție, care în prezent i-a adus un apartament, o casă și două mașini, dintre care una e cea a visurilor sale.

Citește și: Biografie Oana Radu. Cum a luat naștere cariera muzicală a artistei și care sunt dramele ce au făcut-o mai puternică?

Viața artistei, marcată de o luptă intensă cu kilogramele în plus, a devenit un subiect de interes în presa mondenă din România.

„Cât câștigați din cifrele de pe YouTube?”, „Cât de șocată ați fost de incendierea iubitului dvs?”, „ Cât rău v-a făcut tatăl dvs.?”, „ Reușiți să controlați mâncatul compulsiv?”,

„Ce cifră de afaceri aveți”, sunt doar câteva dintre întrebările primite de Oanei Radu în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Câți bani câștigă Oana Radu din cifrele de pe YouTube

Oana Radu are un succes fulminant în online. Piesa „Când am o zi grea” are 86 milioane de vizualizări. De asemenea, melodia „Au, ce mi-ai făcut tu mie” figurează cu 41 milioane de vizualizări, iar piesa „Capul sus”, postată în urmă cu două luni, are deja 14 milioane.

În ciuda acestui succes, Oana Radu spunea că muzical, din păcate, uneori sunt doar cifre. Milioane pe YouTube sau difuzări la radio.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

„În acea declarație, mă refeream la casele de discuri și producătorii care ne tratează pe noi, artiștii, ca pe niște cifre și am trăit lucrul acesta. E foarte trist pentru un artist la început de drum, care vine dintr-un cartier din Craiova și își pune toate speranțele într-o casă de discuri, care îi promite că o să îl facă cel mai mare artist.

Ajungi acolo și atunci când nu mai ai succesul pe care l-ai avut la început, te închid într-un sertar și te mai deschid doar dacă e cazul sau așteaptă să ți se termine contractul și la revedere.

Nu o să spun niciodată public cât câștig și o să spun și de ce. Acasă sunt oameni care au salariu minim pe economie. Nu mi se pare drept față de oamenii ăștia să audă astfel de sume la televizor.

Câștig atât de mult cât visam acum ceva timp și mult mai puțin decât voi câștiga în viitor, pentru că sunt pregătită să muncesc pentru visul meu, dar nu voi face asta public din respect pentru oamenii care ne urmăresc,” a declarat Oana Radu.

Oana Radu are tot ce își dorește

După o copilărie modestă, în care mama se împrumuta ca să îi poată asigura strictul necesar, Oana Radu a cunoscut o perioadă de transformare uluitoare. De la fetița care se mulțumea cu puțin, vedeta a ajuns să își cumpere un apartament, o casă și două mașini cu bani gheață. 

„Dumnezeu m-a ajutat să nu fac niciun credit și să ajung să îmi achiziționez și un apartament și o casă și două mașini. Nu-mi lipsește absolut nimic și sunt extrem de fericită,” a mai spus cântăreața.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.