Câți bani câștigă Carmen Grebenișan lunar. Este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 30 apr 2024, 16:17

Ce „afacere” a avut Carmen Grebenișan la vârsta de 15 ani?

Sursa: Instagram grebenisancarmen

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute influencer-ițe din România, iar pe lângă banii din postările de pe rețelele sociale, aceasta are și două firme.

Carmen Grebenișan este considerată una dintre cele mai cunoscute influencer-ițe din România, fiind apreciată pentru modul în care arată, dar și pentru personalitatea ei ce atrage mii de persoane pe rețelele ei sociale. Aceasta face nenumărate promovări și campanii prin intermediul platformelor pe care se află, dar acestea nu sunt singurele ce îi aduc venituri lunare. Iată câți bani câștigă Carmen Grebenișan lunar.

Câți bani câștigă Carmen Grebenișan pe lună

Carmen Grebenișan atrage mii de oameni pe rețelele ei de socializare, însă în afară de acestea, cunoscuta influencer-iță are două afaceri ce îi aduc venituri lunare surprinzătoare. Influencer-ița are două afaceri profitabile, una ce are ca și scop editarea publicațiilor periodice și a revistelor și una alături de cea mai bună prietenă a ei, Alina Ceușan, ce se ocupă cu vânzarea costumelor de baie.

Afacerea deținută de Carmen Grebenișan ce se ocupă cu editarea publicațiilor periodice și a revistelor a avut o cifră de afaceri de peste 181.000

de euro în anul 2022, iar profitul acesteia a ajuns la cifra de 171.000 de euro. Astfel, doar din această afacere Carmen Grebenișan primește lunar aproximativ 6.100 de euro, unde se adaugă și venitul pe care îl face prin promovările realizate pe rețelele sociale.

Afacerea pe care o deține Carmen Grebenișan alături de Alina Ceușan nu îi aduc atât de mulți bani în conturi, astfel în același an, cifra de afaceri a fost de peste 84.000

de euro. Deși acestea sunt afacerile pe care Carmen Grebenișan le are în prezent, aceasta și-a făcut primii bani dintr-o altă afacere de haine pe care a început-o la 15 ani.

Carmen Grebenișan a povestit cum nevoia de bani i-a ajutat creativitatea, iar pasiunea ei pentru modă a ajutat-o să facă primii ei bani. Aceasta făcea cumpărături în magazinele de tip second-hand, forma ținute interesante, le fotografia și le vindea la sume mai mari față de cele din second-hand.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

”Am început să îmi cumpăr haine din second-hand, dar haine faine, le combinam destul de fain și mă pozam prin casă. (…) Puneam pozele cu mine și vindeam ținuta integrală. Eu cumpăram hainele cu un leu, doi lei, cinci lei, pe atunci hainele erau mai ieftine, acum sunt mai scumpe și se numesc vintage… și le vindeam cu 50 de lei.

O cămașă dungată, în culori, mi-a luat-o mama cu 2 lei. Eu am vândut-o cu 50 de lei, într-o ținută integrală. Cine cumpăra tricoul, îi plăcea și fusta, pentru că le vedea în combinație, puse pe mine.”, a povestit Carmen Grebenișan într-un podcast, potrivit ciao.ro.

Cum a devenit Carmen Grebenișan cunoscută

Carmen Grebenișan este o cunoscută influencer-iță din România, însă aceasta a recunoscut că nu și-a dorit niciodată să devină influencer.

Aceasta povestește că deși este cunoscută pentru conținutul pe care îl postează pe rețelele de socializare, dar și pentru emisiunile la care a participat, totul a început de la pasiunea ei pentru styling-ul de haine.

Citește și: Carmen Grebenișan și logodnicul ei, nași pentru băiețelul Alinei Ceușan: "Îl vom boteza pe Rock. Abia aștept"

Carmen a povestit că în perioada în care ea s-a apucat de stilizat haine și pe mediul online, nu rețelele sociale erau la baza industriei, ci blogurile. Aceasta își amintește cum înainte să fie cunoscută scria articole și făcea styling-uri, ulterior acest lucru primind o denumire, mai exact de influencer. În acea perioadă se împărtășeau păreri despre produse, ținute, haine prin intermediul blogurilor, potrivit playtech.ro.

Legătura specială dintre Carmen Grebenișan și Alina Ceușan

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se cunosc încă din perioada în care erau amândouă studente, iar de atunci, cele două sunt de nedespărțit. Alina Ceușan a mărturisit în cadrul unui podcast că ea a fost prima ce și-a făcut un blog, iar după un an, aceasta a încurajat-o pe Carmen să facă același lucru, deoarece vede un potențial incredibil în această direcție, ce le va ajuta să se dezvolte și să aibă parte de multe experiențe interesante împreună, ceea ce s-a și întâmplat.

În prezent, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au o prietenie cu care se mândresc, dar și o afacere împreună. Prietenia lor a ajuns la un nivel mai profubd în anul 2020, atunci când Alina a decis să îi aleagă ca nași pentru fiul ei, Rock, pe Carmen Grebenișan și iubitul ei, Alex Militaru. Mai mult de atât, Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul Tișa sunt nașii lui Carmen Grebenișan și a soțului ei, Alex Militaru.