Câti bani câștigă celebra Demet Özdemir din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2023, 10:07
video Foto(5)

Demet Ozdemir, una dintre cele mai bogate actrițe ale momentului în Turcia! Iată ce sume fabuloase câștigă superba actriță doar din mediul online!

Demet Ozdemir s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului desăvârșit și al frumuseții sale răpitoare. Deși are doar 31 de ani, actrița a acumulat deja aproape un deceniu de activitate pe platourile de filmare își surprinde în continuare fanii cu noi proiecte de excepție atât pe micile ecrane cât și pe platformele de streaming, dar și pe scenă cu trupa ei de dans.

De curând, presă din Turcia a vehiculat informații despre sumele mari de bani pe care celebra actrița le câștigă din mediul online, care se adaugă la remunerațiile primite pentru rolurile jucate în diverse proiecte.

Cât câștigă celebra Demet Özdemir din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

Demet Ozdemir a cucerit și publicul din România, încă din anul 2014, când a jucat în producția În dragoste și în război, iar apoi a revenit la Kanal D, în serialul Prizonieră destinului, în care a jucat rolul principal alături de renumitul

actor Ibrahim Celikkol. Deși anul trecut Demet Ozdemit avea să treacă prin cele mai frumoase momente ale vieții sale deoarece s-a căsătorit cu artistul Oğuzhan Koç și păreau fericiți și împliniți împreună, anul acesta, după o căsnicie care a durat doar nouă luni, cei doi soți au decis să pună capătă mariajului lor.

Citește și: Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au divorțat, după nouă luni de la căsătorie! „Am constatat că nu putem continua căsătoria” Iată cum au fost surprinși la tribunal și ce declarații au făcut

Fanii lor au fost șocați de decizia divorțului la mai puțin de un an de la căsătorie, însă și mai mare le-a fost mirarea când au aflat despre faptul că frumoasă Demet Ozdemir iubește din nou, după doar câteva luni de la pronunțarea divorțului de soțul ei. Potrivit presei din Turcia, actrița ar trăi o nouă poveste de iubire alături de un DJ din Grecia, pe care l-a cunoscut recent însă se pare că a fost dragoste la prima vedere.

Mai mult decât atât se pare că Demet și-a achiziționat și o casă pe o insula din Grecia, unde merge foarte des.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, tot în presă turcă s-au vehiculat de curând informații despre sumele fabuloase câștigate de Demet Özdemir doar din mediul online. Potrivit publicației gecce.com.tr, celebra actrița a primit o suma uriașă de 200 de mii de TL pentru doar 15 secunde de partajare a reclamelor pe contul ei de Instagram.

Citește și: Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului, apariție uluitoare! Iată ce ținută răvășitoare a ales celebra actriță pentru concertul la care a fost prezentă recent în Milano