Câți bani câștigă, de fapt, la o cântare Jador de la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 07:45

Prezența lui Jador la "Puterea dragostei" i-a mărit uluitor cota acestuia printre cântăreții de manele.

Jador susține cântări atât în țară, cât și în străinătate, pentru românii din diaspora, iar concertele i-au umplut deja buzunarele cântărețului.

Jador susține, în medie, 12 cântări pe lună. Onorariul lui și al formației este de 4.000 de euro pentru un concert care durează o oră și jumătate. La aceste sume se adaugă banii pe care spectatorii îi aruncă la lăutari, iar aceste sume sunt și ele considerabile.

Numai din onorarii Jador încasează lunar circa 50.000 de euro, din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce își plătește instrumentiștii.

La veniturile lui Jador se adaugă și sumele pe care le încasează de pe YouTube, vlogul lui, dar mai ales piesele având vizualizări uluitoare.

Jador și Mocanu au rupt prietenia: "Nu mai ești prietenul meu"

Mocanu a povestit într-un live că Jador s-a supărat pe el și a dezvăluit și motivul.

Jador, Mocanu și Andra au fost în club, iar Mocanu și Andra au plecat, la un moment dat, lăsându-l acolo pe Jador. Acesta s-a supărat.

Mocanu a explicat tot într-un live făcut din Germania. El a mărturisit și că l-a împăcat ulterior pe Jador.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt în Germania, nici nu știu unde sunt în Germania. Stați liniștit, mânjilor, că ăsta-i de la Andra (n.r.: semn). Să fie sigură că nu agăț nimic pe aici.

Da, e supărat că el s-a dus în club, am fost și noi și la un moment dat nu l-am mai văzut. Andra mi-a zis că o țin în frig, am plecat și mi-a dat Jador mesaj, că unde ești, că dacă nu te întorci nu mai ești prietenul meu.

Măi, nebunule, te-am așteptat... dar l-am împăcat", a povestit Mocanu în live.

Citeste si: Deea și Ricardo și-au oficializat relația! S-au sărutat de față cu toți concurenții! Reacția fabuloasă a Andreei Mantea

Citeste si: Roxana, scandal cu Manuela! Explozie în emisiune! Află ce își reproșează una alteia miercuri, de la ora 11:00 și apoi de la ora 17:00 pe Kanal D

Citeste si: Plușica și-a găsit dragostea! Uite cât de fericită e cu iubitul ei! Fotografia în care îl sărută cu patimă

 


Aylin Akpinar este considerată o adevărată revelație datorită talentului dovedit în perioada în care a jucat rolul Emel în distribuția serialului Totul pentru familia mea! Iată ce mesaj a publicat micuța la finalul filmărilor!