Câți bani câștigă Lidia Buble din muzică. Artista face avere din cântări, dar și din job-ul de influencer

Autor: Laura Macovei

Câți bani are Lidia Buble. Artista este cântăreață, dar și influencer

Sursa: Instagram

Lidia Buble nu este doar o cântăreață talentată, ci și un influencer de succes. Ea colaborează cu diferite branduri, ceea ce îi aduce câștiguri suplimentare și îi permite să își mențină o prezență activă în mediul online.

Lidia Buble a devenit un nume cunoscut datorită vocii sale unice și talentului său incontestabil. Acesta din urmă i-a adus artistei sume frumușele de bani.

Citește și: Lidia Buble a fost jefuită de aproape 20.000 de Euro: “Aveam si accesorii, printre care diamante....” Unde s-a întâmplat totul

Câți bani câștigă Lidia Buble din muzică

Lidia Buble  este una dintre cele mai talentate și apreciate cântărețe din România.

Frumoasa artistă reușește să își încânte fanii atât în țară, cât și peste hotare, având numeroase spectacole în diverse orașe din România și în străinătate.

Cariera ei a fost marcată de numeroase hituri care i-au adus recunoaștere și aprecierea publicului. Pasiunea ei pentru muzică este evidentă în fiecare piesă pe care o lansează și în fiecare concert pe care îl susține. 

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Cum a reușit Geta Sterp să scape de coșuri? „Fetelor, dacă vreți să aveți un ten frumos, aceasta este soluția. Am o stare faină!”

Pe lângă succesele artistice, Lidia Buble a demonstrat că are și un simț antreprenorial bine dezvoltat. Conform Spynews, cifra de afaceri a firmei sale în 2023 a fost de aproximativ 891.000 lei. Aceasta reprezintă o creștere semnificativă față de anii precedenți, când cifra de afaceri a fost de 693.000 lei în 2022 și 297.000 lei în 2021. 

Citește și: Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor

Lidia Buble nu este doar o cântăreață talentată, ci și un influencer de succes. Ea colaborează cu diverse branduri, ceea ce îi aduce câștiguri suplimentare și îi permite să își mențină o prezență activă în mediul online.