Câți bani câștigă Oana Roman din Instagram. Suma nebănuită pe care fiica lui Petre Roman o încasează

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 20 nov 2022, 00:05

Câți bani câștigă Oana Roman din Instagram. Suma nebănuită pe care fiica lui Petre Roman o încasează

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre cariera sa, despre banii pe care îi câștigă, dar și despre influenceri și mediul online. Fiica lui Petre Roman a criticat-o dur pe Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România.

Oana Roman este foarte activă în mediul online, contul ei de Instagram este urmărit de 200.000 de persoane. Fiica lui Petre Roman este foarte apropiată de comunitatea ei și își ține urmăritorii la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară.

Câți bani câștigă Oana Roman din Instagram. Suma nebănuită pe care fiica lui Petre Roman o încasează

În cadrul unui podcast, Oana a dezvăluit că a ajuns să strângă o avere considerabilă din Instagram, deși nu are multe contracte, acelea pe care le-a încheiat îi aduc bani frumoși.

Fiica fostului premier a mărturisit că nu toți banii provin din Instagram, dar popularitatea de pe rețelele de socializare contribuie la veniturile ei.

"Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac.

Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine",
a povestit Oana Roman, pentru Click.ro.

Oana Roman a criticat-o dur pe Alina Ceușan

Oana Roman a vorbit și despre persoanele pe care le apreciază din mediul online. Fiica lui Petre Roman a criticat-o extrem de dur pe una dintre cele mai cunoscute influencere, Alina Ceușan.

"Alina Ceușan…nu îmi place la ea că o ține în zona ei, numai în engleză. Eu nu cred că este ok. În rest, are cele mai frumoase videouri, absolut senzaționale!", a declarat Oana. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Oana Roman, reacție dură după ce a fost jignită de un internaut: "Ești rău și prost"

Oana Roman nu-și mai face planuri de viitor

Partenera lui Marius Elisei a mărturisit că ea nu își mai face planuri, ci preferă să lase să se întâmple lucrurile de la sine.

„Trebuie să trăim pentru ziua de astăzi, mâine, poimâine și să ne asumăm și greșelile. Toată lumea mă întreabă ce planuri îmi fac și eu le spun că nu îmi fac planuri, pentru că întotdeauna Dumnezeu, destinul a făcut pentru mine exact ce trebuie, total independent de orice plan mi-am făcut eu”,  a mai povestit Oana Roman.

Citeste si: Oana Roman și familia ei fac Crăciunul departe de casă pentru prima dată! Fiica vedetei i-a trimis deja scrisoarea Moșului

 

 

 

 

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!