Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 iul 2024, 19:57

Ionuț Manda, fostul concurent de la Casa iubirii, a dezvăluit ce sumă de bani cere pentru a face fotografii la un eveniment.

Ionuț a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din Casa iubirii. De-a lungul emisiunii, tânărul a reușit să impresioneze oamenii prin comportamentul și caracterul lui. Astfel, acesta a ajuns să fie urmărit de mii de persoane în mediul online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa și unde își promovează munca de fotograf. 

Citește și: Bianca de la „Casa iubirii” aruncă bomba după despărțirea de Ionuț! A recunoscut cine este concurentul pe care l-ar săruta: „Ai câștigat un kiss”

Ce tarif are Ionuț ca fotograf

Recent, Ionuț Manda a fost prezent în cadrul podcastului Foc pe Bârfă, prezentat de Ionuț Stoica, fost concurent în Casa iubirii, unde a dezvăluit câți bani cere la un eveniment, pentru a imortaliza cele mai frumoase momente.

Așadar, Ionuț a declarat că datorită emisiunii Casa iubirii, unde el s-a făcut remarcat, numărul evenimentelor la care este chemat să facă fotografii a crescut destul de mult, iar prețul pe care îl cere este de 1.500 de lei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Ionuț Stoica: "Acum, după Casa iubirii, a crescut cererea de fotografii?"

Ionuț Manda: "Au crescut, au crescut."

Ionuț Stoica: "Vreo mireasă mai nebunatică, ceva s-a întâmplat?"

Citește și: El este bărbatul care i-a oferit cel mai mare sprijin Biancăi de la „Casa iubirii”! I-a fost alături chiar și în timp ce era concurentă în emisiune: „Susținerea lui a fost fundamentală pentru mine”

Ionuț Manda: "Au fost. Primesc multe cereri de evenimente de la persoane care deja mă știu. Uite, întâmplare nebună. Am luat un eveniment, o cununie. Eu când iau un eveniment, le cer avans. De exemplu, un eveniment costă 1.500 de lei, eu le cer 300 de lei avans. Le cer pe ceva (n.r. card), nu mai stau să ne întâlnim. Sau ne întâlnim la București, nu mai stau eu să mă deplasez.

Persoana respectivă: <Vreau să ne vedem, să-ți dau bani să ne și vedem, ca să am încredere în tine.> De unde? Ea mă știa de la Casa iubirii și voia neapărat să mă vadă, a venit cu tot neamul."