Câţi bani de buzunar primeşte lunar Maria, fiica lui Gică Popescu, pentru a trăi în Barcelona? Are doar 20 de ani şi planuri mari

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 09:10
Câți bani primește lunar fiica lui Gică Popescu?
Sursa: digi24

Câți bani primește lunar fiica lui Gică Popescu? Fostul fotbalist a câștigat o avere, dar a evitat să dea foarte mulți bani pe mâna copiilor.

Gică Popescu este căsătorit cu Luminița Popescu și au împreună doi copii superbi. Fostul component al Generației de Aur, a vorbit despre suma pe care o primesc, lunar, copiii lor.

Citeste si: De necrezut! Câți bani a scos un turist din buzunar pentru o ciorbă de burtă la ”împinge tava”, în Mamaia. Prețurile lasă de dorit

Câți bani primește lunar fiica lui Gică Popescu

De-a lungul anilor, fostul fotbalist Gică Popescu, a fost extrem de discret cu viața sa de familie.

Recent, Gică Popescu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre familia sa și despre cum și-a învățat copiii să fie educați. Potrivit fostului fotbalista spus că Maria și Nico au fost învățați că școala este pe primul loc, iar banii le-au fost înmânați cu măsură.

Citeste si: Cine este, de fapt, iubita lui Ianis Hagi. Cum arată Elena Tănase

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Eu nu am făcut niciodată comparație între copiii mei și copiii altora. Fiecare ne educăm copiii așa cum considerăm de cuviință. Nu fiecare trebuie să aibă aceleași așteptări de la copii", spunea Gică Popescu.

Mai mult, Gică Popescu a menționat câți bani le dă copiilor săi lunar, dar și ce salariu primește fiul său la echipa Viitorul și câți bani îi trimite fiicei sale, Maria.

" Maria studiază la Barcelona are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească dacă vrea.

Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iar tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro", a dezvăluit Gică Popescu.

Ce salariu primește fiul lui Gică Popescu

Fiul lui Gică Popescu, Nicolas Popescu, este la liceu, dar este și fotbalist la echipa Viitorul, manageriat de Gheorghe Hagi.

Totodată, Nico este și în echipa națională a juniorilor. Astfel, Gică Popescu, președintele clubului unde activează fiul său, a spus ce salariu primește tânărul.

Citeste si: Gică Hagi împlinește astăzi 56 de ani. Ce alți mari fotbaliști sunt născuți în aceeași zi cu "Regele"

" Nico are un salariu la Viitorul de 600 de lei și are în momentul de față 7.000

de lei în cont, fără să ia un leu de la noi. Ăla seamănă cu maică-sa, e foarte zgârcit. Are mâncare, are unde să locuiască. Ce să facă cu banii? Dacă are nevoie, îi las. Cât are nevoie, 200, 300,500 de lei", a spus Gică Popescu.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?