Cati bani face Jador in timp ce apare la Survivor Romania 2021. In fiecare dimineata, artistul se trezeste mai bogat

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 ian 2021, 15:06
Jador a castigat inimile telespectatorilor la Survivor Romania 2021

Jador face parte din echipa Faimosilor si este extrem de popular in randul concurentilor de la Survivor Romania 2021.

In numai cateva zile de la difuzarea Survivor Romania 2021, Jador a reusit sa intre pe sub pielea telespectatorilor fideli ai competitiei si sa fie cel mai votat din tabara Faimosilor. Acest titlu insa nu l-a magulit prea tare pe Jador pentru ca pe umerii lui a picat sarcina de a face o nominalizare spre eliminare din echipa lui, lucru extrem de neplacut. Cu toate acestea, el a luat hotararea sa o arunce in ringul eliminarii pe Alexandra Stan spre dezamagirea artistei.

Cat castiga Jador in timp ce se afla la Survivor Romania 2021

Citeste si: Amna nu face fata zborului din Republica Dominicana catre Romania. Ce DECIZIE au luat MEDICII de la Survivor Romania 2021 in privinta ei

Insa, Jador pe langa faptul ca si-a castigat popularitatea in randul concurentilor Survivor Romania 2021, atat Faimosi cat si Razboinici, cantaretul sta bine si la capitolul finante dupa ce a acceptat sa faca parte din acest reality extrem de dur.

Desi este plecat in Republica Dominicana, departe de tot ce inseamna showbiz unde se invart toate lucrurile banoase, iata ca Jador tot reuseste se imbogateasca. Si daca se intreaba cineva cum este posibil daca artistul se afla plecat in jungla dominicana, raspunsul se afla chiar sub nasul celor care i-au ascultat si apreciat ultima piesa lansata impreuna cu Bogdan de la Ploiesti care are deja un milion de vizualizari pe Youtube, de la data lansarii, adica in urma fix cu doua zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cati bani face Jador in timp ce se afla la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce i-a spus Teo Trandafir Amnei dupa ce a aflat ca nu va face fata zborului din Republica Dominicana pana in Romania

Jador este unul dintre cei mai castigati concurenti de la Survivor Romania, asta si datorita capitalului de imagine, dar si datorita succesului financiar de pe urma noilor proiecte lansate odata cu Survivor Romania 2021.

Socialblade.com, cea mai cunoscuta platforma de analiza a retelelor sociale, estimeaza ca Jador ar putea face pana la 38-40.000 de dolari lunar doar din reclamele difuzate de YouTube odata cu videoclipurile sale.

Bineinteles, cifra exacta e stiuta doar de celebrul manelist, insa nu poate fi departe de estimarile celor de la Social Blade.

Popularitatea lui Jador e in continua crestere iar cea mai recenta piesa a lui, alaturi de un alt manelist celebru pe YouTube, Bogdan de la Ploiesti, a urcat pana in pozitia secunda in topul celor mai vizionate cantece pe platforma YouTube, cu aproape un milion de vizualizari in doar cateva zile, aducandu-le artistilor cateva mii de euro in conturi.

Asadar, muzica lui Jador continua sa faca bani pentru acesta chiar si cand acesta e departe de tara, in Republica Dominicana, acolo unde artistul concureaza la Survivor Romania 2021, in echipa Faimosilor.