Câți bani face Theo Rose din Instagram? Suma pe care o are în conturi fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 17:55
Câți bani face Theo Rose din Instagram?
Sursa: Instagram

Theo Rose este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din ţară. Artista a făcut acum o serie de dezvăluiri despre câți bani câștigă din Instagram.

Frumoasa  Theo Rose  în vârstă de numai 23 de ani a luat cu asalt muzica românească. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, însă puțini sunt cei care știu cu ce avere se laudă celebra cântăreață doar datorită acestei rețele de socializare! 

Citeste si: Theo Rose și Alex Leonte, vestea care a șocat pe toată lumea. Cei doi se căsătoresc?!

Câți bani face Theo Rose din Instagram 

Theo Rose e una din vedetele vremii care a uimit artiști de toate vârstele, așa că nu e nici de mirare că reușește să strângă zi de zi mai mulți români pe rețelele de socializare. Cât câștigă aceasta din Instagram?

Citeste si: Theo Rose a izbucnit în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu artista, în Vinerea Mare: „Sunt tristă rău...”

Theo Rose câștigă nu mai puțin de 1.200 de euro, pentru o postare 950 de euro, iar pentru patru instastory-uri, în serie, cu funcția de swipe up și tag pentru clientă, cântăreața obține în schimb fix 500 euro, a spus aceasta la Do or Drink, cu Mihai Hinda.

 

„Pe feed costă (n.r. postarea) 950 de euro, o serie de instastory plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed e 1.200

de euro și o postare pe feed e 950 de euro”, a declarat cântăreața.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce facultate a absolvit Theo Rose?

Theo Rose a făcut Liceul de Muzică “Dinu Lipatti”, specializarea Pedagogie Muzicală pe care l-a absolvit cu media 9.50.

După ce a terminat liceul, Theo și-a dorit să urmeze cursurile facultății de actorie din București, dar acest lucru nu a mai fost posibil.

Citeste si: Theo Rose a izbucnit în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu artista, în Vinerea Mare: „Sunt tristă rău...”

„Eu am ales la momentul ăla să fac actorie pentru că simțeam că am terminat cu noțiunile muzicale.

Adică nu aveam ce să fac cu atât de multă teorie muzicală. Oricum am uitat mere parte din lucrurile pe care le-am învățat în liceu deja. Nu-mi trebuie atâta muzică, eu când mă apuc să cânt nu mă întreabă nimeni ce note am luat.”, a declarat zilele trecute Theo Rose.

Theo Rose a reușit să  se înscrie la Universitatea Spiru Haret, unde a intrat prima, dar, din păcate, secția de actorie a fost desființată, din lipsa candidaților.

Citeste si: Theo Rose a îmbrăcat rochia de mireasă! Imagini spectaculoase cu fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Artista a primit posibilitatea ca dosarul său să fie mutat, așa că a ales secția de muzică. În cele din urmă a absolvit facultatea și și-a susținut lucrarea și examenul de licență.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.