Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”

Autor: Diana Ghita

Gabi Bădălău a dezvăluit câți bani le dă lunar copiilor lui

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Invitatul special din ediția de duminică, 21 iulie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost Gabi Bădălău, celebrul afacerist român și iubitul Biancăi Drăgușanu.

În cadrul interviului cu Denise Rifai, Gabi Bădălău a fost întrebat câți bani le dă lunar copiilor, în contextul acuzațiilor pe care i le aduce fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că nu le oferă copiilor banii necesari 

În trecut, afaceristul declara că le va asigura tot sprijinul necesar atât fostei partenere, cât și celor doi copii pe care îi au împreună: „ I-am zis Claudiei să își aleagă la București o casă de 200 de mii de euro, o mobilez, o iau

pe numele ei, dar să nu o vândă. Plătesc eu bone, școlile copiilor, îi iau mașină, îi dau și niște bani de cheltuială. Eu îi susțin financiar și pe Claudia și pe copii, nu le lipsește nimic”.

Însă Claudia Pătrășcanu a susținut contrariul, de-a lungul timpului: „ Pensia copiilor este de 300 de lei pe lună. Suntem singurii părinți care nu plătim la timp școala, sunt sunată lunar”.

Citește și: Câți copii are Gabi Bădălău? Pensia alimentară pe care omul de afacere trebuie să o plătească

De asemenea, Claudia Pătrășcanu a declarat, în apariția ei la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, că Gabi Bădălău uită des să trimită pensia alimentară, întrucât trec chiar și două-trei luni fără ca cei mici să primească vreun ban.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor

Cheltuielile lunare ale Claudiei Pătrășcanu pentru întreținerea casei și a celor doi copii, fără vacanțe, ajung la 3.000- 4.000 de euro pe lună, conform spuselor ei. În acest sens, la începutul acestui an, fosta soție a lui Gabi Bădălău a cerut în instanță majorarea pensiei alimentare la 4.000 de euro pe lună.

În acest context, Denise Rifai i-a adresat invitatului său întrebarea cu numărul 20: „Câți bani le dați copiilor dumneavoastră lunar?”.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevăratul motiv al divorțului de Gabi Bădălău: „Nu mai era nimic între noi. Când ai bani mulți se întâmplă lucrul acesta”

Gabi Bădălău a negat toate acuzațiile aduse de fosta lui soție și a explicat că îi susține foarte mult pe copiii lor: „Să știți că, chiar la ultimul termen de instanță, am depus extrasele din care reies sumele

de bani virate Claudiei.(...) M-am săturat de toate acuzele ei nefondate, de toate jignirile ei, de toate problemele pe care mi le-a făcut și încerc să mă focusez doar pe creșterea și pe educația copiilor. Eu mă ocup de tot ce înseamnă parte financiară, copii. Eu Claudiei îi ofer foarte mulți bani pentru copii sau pentru nevoile lor”.