Câți bani trebuie să îi dea Oana Radu fostului soț, Cătălin Dobrescu, după divorț! Cine a rămas cu apartamentul pe care cei doi îl aveau împreună

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 30 aug 2024, 08:34

Oana Radu

Sursa: Facebook Oana Radu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 3 ani, însă aceștia au decis că este momentul să își spună „adio”.

Oana Radu este o cunoscută artistă din România, îndrăgită pentru melodiile sale de dragoste, însă viața ei amoroasă a fost plină de obstacole. Artista a format o relație cu Cătălin Dobrescu timp de trei ani, însă cei doi au fost nevoiți să demareze procesul de divorț după ce au observat că își doresc să meargă pe drumuri diferite. Iată care este suma colosală pe care trebuie să o dea Oana Radu fostului soț.

Câți bani trebuie să îi dea Oana Radu fostului soț, Cătălin Dobrescu, după divorț

După trei ani în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste, Oana Radu și Cătălin Dobrescu au decis să pună punct mariajului lor, iar deși despărțirea a fost una amicală, artista i-a deschis fostului soț trei procese. Printre aceste trei procese se numără unul pentru partajul de bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial, unul pentru sechestrul judiciar și unul pentru excluderea asociatului. 

Oana Radu a pierdut unul dintre procese, cel pentru sechestrul judiciar, astfel artista trebuie să îi plătească fostului ei soț 2.000 de lei, bani pentru cheltuielile de judecată.

Citește și: Cum s-a încheiat primul proces dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu! Cei doi se vor revedea în sala de judecată, după decizia Tribunalului

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

„Respinge cererea. Obligă reclamanta să plătească pârâtului Dobrescu Cătălin Elvis suma de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel, care se va depune la Tribunalul Dolj, în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată astăzi, 23.04.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată, în cazul procesului deschis de Oana Radu, potrivit cancan.ro.

Cine a rămas cu apartamentul pe care cei doi îl aveau împreună

În timpul mariajului lor, Oana Radu și Cătălin Dobrescu au achiziționat un apartament din care artista a fost nevoită să plece după despărțire. Oana Radu a menționat că a fost necesar ca ea să plece de acolo pentru că ea se certa foarte des cu fostul soț, iar în următoarele luni a fost nevoită să doarmă pe unde apuca. 

Artista a mărturisit că fostului ei soț, Cătălin Dobrescu, a venit peste ea, în apartament și a insistat să locuiască împreună, chiar dacă cei doi au divorțat. Apartamentul pe care cei doi l-au achiziționat în timpul căsătoriei i-a rămas Oanei Radu, aceasta fiind nevoită să îi plătească o sumă de bani într-un an de zile, însă bărbatul a decis să nu plece din locuință. 

Bărbatul și-ar fi dorit să plece din apartament după ce Oana Radu avea să îi dea toată suma. „ Am hotărât că el o să meargă la Craiova și eu îi voi da banii într-un an. Între timp, s-a răzgândit, nu a mai vrut banii într-un an, i-a vrut în 6 luni. După ce mi-a spus că vrea banii în 6 luni, a hotărât să se mute înapoi în București, în apartament. A zis că el nu pleacă de acolo până nu îi dau banii. I-am zis că nu pot să locuiesc cu el în casă din moment ce ne-am despărțit pentru că în fiecare zi nu făceam altceva decât să ne certăm și certurile erau foarte urâte.”,  a declarat Oana Radu, potrivit viva.ro.

Pentru a scăpa din această situație, Oana Radu a decis să își achiziționeze o casă în care să aibă parte de liniște.