Câți bani trebuie să plătească Șerban Huidu după accidentul provocat în București. Acesta s-a ales cu amendă și 3 puncte de penalizare

Author: Diana Ghita
Actualizat: 23 nov 2023, 10:15

Câti bani trebuie sa plateasca Șerban Huidu

Sursa: Captură Kanal D2

După 12 ani de la cumplitul accident de pe DN1, Șerban Huidu a provocat un nou eveniment în trafic, lovind o mașină de ride sharing.

Marți, pe 21 noiembrie, celebrul realizator TV Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe Podul de la Basarab, din București. În jurul orei 18:30 acesta, aflat la volanul unui SUV, a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Șerban Huidu a fost amendat în urma accidentului de circulație

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului rutier, acesta nefiind unul grav.

Acesta s-a produs din cauză că Șerban Huidu nu i-a acordat prioritate șoferului de ride sharing.

Astfel, polițiștii care au întocmit procesul verbal au conchis că omul de televiziune este cel vinovat pentru evenimentul creat. În consecință, acesta a fost sancționat în vederea neasigurării la schimbarea benzii.

Având în vedere că daunele nu au fost considerabile, iar accidentul nu s-a soldat cu victime, Șerban Huidu a primit trei puncte de penalizare, dar și o amendă în valoare de 200 de lei.

Acesta și-a recunoscut vina pentru incidentul pe care l-a provocat, spunând că nu are de ce să mintă. De asemenea, acesta a acceptat, fără nicio reținere, să se prezinte la Biroul de Accidente Ușoare, dorind să își asume fapta.

„S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime.  Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns.

Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, a spus Șerban Huidu, potrivit NEWSTIME.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: EXCLUSIV “Se exprima greu” Cum s-a comportat Șerban Huidu imediat după accident

Șerban Huidu preferă să fie o persoană corectă

În urmă cu ceva timp, realizatorul TV mărturisea că preferă să fie un om drept, asumându-și absolut toate greșelile, mai ales când sunt unele foarte grave, precum a fost accidentul pe care l-a provocat pe 16 octombrie 2011.

„Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu fiu atât de incisiv (…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…).   Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”,

dezvăluia Șerban Huidu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Spre deosebire de accidentul de ieri seară, cel din 2011, de la Timișul de Sus, a reprezentat o adevărată tragedie, soldându-se cu pierderea a trei vieți omenești: Magda Drăghici, Ioan Gabris și Ștefan Lungu Balog.

Cei trei veneau dinspre Brașov și se îndreptau către aeroportul Otopeni atunci când autoturismul în care se aflau a fost lovit puternic de Șerban Huidu, care era la volanul unei mașini de teren. 

Acesta circula în mod neregulamentar, pe contrasens, iar în autovehicul nu se afla doar el, ci și familia lui: soția, cei doi copii și dădaca lor.

Citește și: EXCLUSIV Primele declarații ale lui Șerban Huidu după accident: ''Sunt vinovat'' Motivul pentru care s-a crezut că ar fi consumat alcool

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.