Câți bani trebuie să primească Anamaria Prodan de la Hermannstadt

Author: Andrei Ionescu
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și-a încercat norocul și ca investitor în fotbal.

Anamaria Prodan a investit la formația din Liga 1 FC Hermannstadt prin fiica ei Rebecca, însă impresara a dezvăluit că a ieșit deja din acționariat.

Prodanca nu mai vrea să finanțeze echipa, însă pentru ca despărțirea de echipa sibiană să fie oficială trebuie să primească 80.000 de euro, potrivit digisport.ro. Suma nu e una mare pentru un club de fotbal, însă Hermannstadt nu dispune momentan de acești bani și așteaptă să primească ce i se cuvine din drepturile TV pentru a stinge litigiul cu celebra impresară.

Anamaria Prodan recunoștea că relația ei cu antrenorul Ruben Albes, pe care chiar ea l-a adus la Hermannstadt, nu mai este una bună. Chiar Albes ar fi motivul pentru care Anamaria Prodan nu ar mai vrea să finanțeze formația din Liga 1.

Potrivit sursei citate, Anamaria Prodan ar fi foarte supărată fiindcă Albes nu i-a dat șanse lui Luca Florică (18 ani), jucător care este nimeni altul decât fiul milionarului român Claudiu Florică.

Numele lui Florică a fost vehiculat pentru preluarea lui Dinamo, însă afacerea nu s-a mai făcut.

Anamaria Prodan, avere impresionantă

Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au o avere impresionantă. După ce presa din România a scris că familia Reghecampf ar avea o avere de 100 de milioane de euro, Anamaria Prodan a confirmat că în jurul acestei sume se ridică averea pe care ea și soțul ei o au.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro", declara Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și-a făcut un nume mare în peisajul impresarilor de fotbal, domeniu în care activează cu preponderență bărbați.

Anamaria Prodan este, printre altele, impresarul lui Nicolae Stanciu, care a fost transferat de la FCSB la Anderlecht pentru aproape 10 milioane de euro, cea mai mare sumă de transfer plătită vreodată pentru un jucător român.

Anamaria Prodan va răspunde astăzi, de la ora 22:30, întrebărilor puse de Denise Rifai, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată în fiecare marți de către Kanal D.

 

Citeste si: Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi, după ce a fost ajutată de Gigi Becali. Ce a făcut omul de afaceri