Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia? Prețurile sunt de ordinul miilor de lei

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 dec 2023, 17:56

Cât costă Revelionul la hotelul lui Gică Hagi

Sursa: Facebook Gheorghe Hagi/Hotel Iaki

Dacă vrei să-ți petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia, trebuie să știi că nu este deloc ieftin.

Gică Hagi are un hotel de lux în Mamaia, la doar 20 de metri de plajă, și are în dotare 120 de camere, un centru de relaxare spa, piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj și sală de fitness. De asemenea, există și o sală mare de conferințe.

Cât costă cazarea la hotelul lui Gică Hagi de Revelion

Cei care vor să-și petreacă Revelionu l la hotelul lui Gică Hagi au nevoie de o sumă considerabilă, astfel că două nopți de cazare, în intervalul 30 decembrie- 1

ianuarie, costă 1.520 de lei. Așadar, o noapte de cazare ajunge la 760 de lei, relatează Fanatik

Citește și: Vremea de Revelion 2024: Prognoza meteo pentru finalul anului

În sezonul estival, o noapte la hotelul de lux al legendei fotbalului românesc ajunge chiar și la 1.000 de lei pe noapte, deoarece cererea este mai mare vara.

Deși prețurile sunt mari, clienții care aleg să-și petreacă vacanțele și sărbătorile la hotelul lui Gică Hagi vor fi tratați pe măsură, iar locația este și ea bună, deoarece se află foarte aproape de plajă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În 1999, Gică Hagi a cumpărat hotelul Iaki. L-a numit astfel inspirându-se din numele celor doi copii, Ianis și Kira, combinând primele două silabe din fiecare prenume.

Citește și: Gigi Becali, desculț într-o benzinărie! Imaginea care a devenit virală în mediul online

Hotelul legendei fotbalului românesc a ajuns să fie unul dintre cele mai importante de pe litoralul românesc, iar în 2009 Hagi a investit 3 milioane de euro pentru modernizarea acestuia.

Probleme cu hotelul în pandemie pentru Gică Hagi

Așa cum a pățit toată lumea, și Gică Hagi a avut de suferit din cauza pandemiei.

În 2020, hotelul Iaki a suferit o scădere de 32%, cu un venit total de 13,1 milioane de lei și peste 23.000 de persoane cazate. În 2019, 24.500 de clienți au trecut pragul hotelului lui Gică Hagi, care a avut venituri de 19,5 milioane de lei. 

„Categorii importante de clienţi şi servicii au scăzut până aproape de zero (oaspeţi străini, evenimente corporate şi private, clienţi locali abonaţi la servicii wellness), segmente importante care funizau aproximativ 40% din veniturile noastre. 

Provocarea cea mai importantă a fost aceea de a înlocui aceste categorii pierdute temporar cu cele pentru care a existat totuşi o cerere şi anume oaspeţii individuali dornici să călătorească în România într-o perioadă în care călătoriile internaţionale au fost dificil de întreprins”, spunea, la acea vreme, Dragoş Tudorache, director general al hotelului Iaki.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?