Cati bani vei avea in 2014 in functie de ziua in care te-ai nascut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:33

Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata sau duminica? Ziua saptamanii in care te-ai nascut iti influenteaza sansele tale de castig de-a lungul vietii mai mult decat ai crede.

Fiecare zi a saptamanii este marcata de un anumit fel de energie care se traspune in viata fiecaruia dintre noi, in functie de ziua in care ne-am nascut. Indiferent ca esti nascut pe 13 februarie sau pe 29 septembrie, ziua propriu-zisa a nasterii iti marcheaza sansele de castig in viata.

LUNI

Prima zi a saptamanii este cea in care "intri in paine", dar inceputul nu este tocmai usor, mai ales dupa zilele de relaxare din weekend.

Cu alte cuvinte, cei nascuti intr-o zi de luni au sanse mari sa castige bani buni in viata, dar pentru fiecare banut vor trebui sa munceasca mult. De altfel, mai ales in prima parte a vietii, vor avea de tras mult pentru a se realiza din punct de vedere financiar, iar aceasta realizare va aparea abia la varsta mijlocie.

MARTI

Ziua cu trei ceasuri rele? Nu neaparat! In cazul persoanelor nascute intr-o zi de marti, sanse de castig financiar depinde mult de atitudinea generala pe care o au fata de viata si, mai ales, fata
de munca. Daca au firi negative, daca se incarca cu ganduri sumbre si isi pun, de la bun inceput, in minte ca nu o sa le iasa sau ca o sa le fie greu, atunci isi cam pot lua adio de la castiguri financiare masive. Cu cat gandesc mai negativ, cu atat mai mult banii vor fugi de ei. Insa, daca au o gandire pozitiva si dau dovada de entuziasm, persoanele nascute intr-o zi de marti vor excela pe plan financiar, inca de la varsta de 20 de ani.


Cititi continuarea pe Lyla.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”