Câți bărbați celebri a cucerit Rona Hartner cu vocea ei: ”Nu a fost cazul pentru că era căsătorit” Dezvăluiri inedite din viața regretatei artiste

Author: Diana Bostan

Câți bărbați a cucerit Rona Hartner cu vocea ei

Sursa: Captură Kanal D

Rona Hartner a fost o artistă completă. Aceasta a cucerit publicul nu doar cu talentul, ci și cu frumusețea ei. Ce bărbați celebri i-ar fi făcut curte Ronei Hartner?

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani. Vocea inconfundabilă și stilul unic au făcut din româncă o artistă îndrăgită atât în România, cât și-n Franța.

Artista Rona Hartner a cucerit mulți bărbați celebri cu vocea ei

Pasiunea pentru muzică a moștenit-o încă din copilărie, iar peste ani a reușit să-l cucerească cu vocea sa pe însuși David Lynch.

În anul 2002, David Lynch și Rona au colaborat la albumul "You're More Than That", artistul american fiind fermecat de vocea româncei. 

Zvonurile unei posibile legături au apărut între cei doi, însă Rona Hartner a dezvăluit în cadrul emisiunii ” 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, faptul că nu s-a pus problema unei legături amoroase între cei doi, acesta fiind căsătorit și având copii.

Citește și: Monica Pop, dezvăluiri inedite despre decesul Ronei Hartner: ”A stat două luni fără tratament” De ce crede medicul că artista putea fi salvată

”Am cucerit mulți bărbați celebri, pur și simplu cu talentul, cu vocea, dar nu m-am lăsat eu cucerită. Nu știu de ce am făcut chestia asta. David Lynch nici nu a fost cazul, era căsătorit, avea vreo cinci copii”, a

mărturisit artista cu câteva luni în urmă, în cadrul emisiunii ” 40 de întrebări cu Denise Rifai ”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Rona Hartner a fost o femeie fidelă în relațiile sale

Artista a dezvăluit în cadrul emisiunii faptul că în ciuda propunerilor și a bărbaților din jurul ei, aceasta a fost o persoană fidelă în relațiile pe care le-a avut.

În perioada în care a colaborat cu David Lynch, Rona Hartner era căsătorită cu dansatorul argentinian Rocco Sedano.

Regretata Rona Hartner mărturisea faptul că a cucerit mulți oameni, dar nu s-a lăsat cucerită. Artista dezvăluia faptul că se îndrăgostise de ea chiar Mister Universe Uruguay și că regretă faptul că nu i-a spus ”da”, în situația în care Rocco Sedano îi era infidel, iar relația nu mergea în direcția dorită.

Citește și: Primul soț al Ronei Hartner va fi prezent la înmormântarea artistei. Cine este Rocco Sedano și în ce relație se află cu Rita Sumayla

”Erau foarte multe vedete din Franța care mă urmăreau cu elicopterul să fiu iubita lor o singură noapte. Există multă fascinație în jurul unui artist, cu vocea, cu talentul, dar nu trebuie să utilizezi niciodată chestia asta pentru un profit personal.

E ca și cum ai fura oamenii și-i bagi într-o fascinație, dar fascinația aia nu ești tu. Și am încercat întotdeauna să le arăt oamenilor cum sunt eu ca să nu se îndrăgostească de personajul meu ”, a mărturisit Rona Hartner în cadrul emisiunii.

Rona Hartner s-a stins din viață într-un spital din Franța, pe data de 23 noiembrie 2023, și va fi condusă pe ultimul drum vineri, pe data de 1 decembrie, de Ziua Națională a României. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.